Χιμένεθ: «Να είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 18:41
UPD:25/07/2017 09:41
EPA/VIRGINIE LEFOUR
A- A A+

Για τον τρόπο που η ΑΕΚ θα πρέπει να ανετιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και για την «διπλή γιορτή» που θα έχει για το σύλλογο, αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο τεχνικός της Ένωσης τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι η πρωταγωνίστρια στην αυριανή πρώτη αναμέτρηση του Γ΄ προκριματικού γύρου του Champions League με τους Ρώσους στο Ολυμπιακό Στάδιο:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο η αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η κάθε ομάδα, όπως επίσης και ο παράγοντας ψυχολογία. Η ΑΕΚ έχει να παίξει σε αυτή τη διοργάνωση περισσότερο από 10 χρόνια και έχουμε μεγάλο κίνητρο γι' αυτό το ματς. Θέλουμε να είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης και να μη δώσουμε καμία πρωτοβουλία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας», τόνισε ο Ισπανόε προπονητής στον πρόλογό του και συνέχισε:

«Αν θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, πρέπει να παίξουμε ως ΑΕΚ. Να παίξουμε ως σύλλογος και να αντιμετωπίσουμε την ΤΣΣΚΑ ως σύλλογο», ενώ αναφερόμενος στις εξελίξεις με το γήπεδο πρόσθεσε: «Η αυριανή μέρα έχει διπλή χαρά για την ΑΕΚ. Είναι σημαντικό το να έχεις την ευκαιρία να επιστρέψεις στην πιο σημαντική ευρωπαϊκή διοργάνωση, από την οποία απέχεις για μια δεκαετία, το ίδιο και το να βλέπεις ότι γίνεται πραγματικότητα το να έχεις ένα δικό σου γήπεδο, που θα μπορεί να δίνει μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα και να νιώθει πιο δυνατή». 

Για τα στοιχεία που πρέπει να βγάλει η ΑΕΚ στο γήπεδο είπε: «Πρέπει να έχουμε είναι ψυχραιμία και να βάλουμε καλά στο μυαλό μας ότι αυτά τα παιχνίδια κρίνονται μετά από 180, ίσως και περισσότερα, λεπτά. Η επιτυχία προέρχεται μετά από σκληρή δουλειά. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη».

Παραδέχθηκε ότι θα ήθελε «νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ» αλλά «όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα δεν θα έχουμε κερδίσει τίποτα και δεν θα έχουμε χάσει τίποτα μέχρι να τελειώσει ο δεύτερος προκριματικός».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις