Τζούκιτς: Πολύ ισχυρή ομάδα ο Ολυμπιακός

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 15:31
UPD:15:34
EPA/JORGE ZAPATA
A- A A+

Σκληρή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες χαρακτήρισε ο Μίροσλαβ Τζούκιτς τον Ολυμπιακό, τον οποίο η ομάδα του υποδέχεται αύριο στο πλαίσιο του γ΄ προκριματικού γύρου του Champions League.

Ο τεχνικός της Παρτιζάν Βελιγραδίου δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως εκτιμά τους πρωταθλητές Ελλάδας, προσθέτοντας ότι οι παίκτες του θα πρέπει να τους πιέσουν για να φτάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το ματς με τη Μάτσβα αλλά ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, όπως κι εμείς. Είναι 180 λεπτά που θα δείξουν την αλήθεια για την πρόκριση», σχολίασε ενώ για το αποτέλεσμα που θα προτιμούσε απάντησε «οποιαδήποτε νίκη, μετά από το 0-0».

«Θεωρώ τον Ολυμπιακό πολύ ισχυρή ομάδα. Εμείς είμαστε επίσης ισχυροί. Θα τους πιέσουμε για ένα καλό αποτέλεσμα πριν πάμε στην Αθήνα. Είναι δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά εμείς είμαστε η Παρτιζάν», συνέχισε ο Τζούκιτς.

Όσο για το αν θα παίξει ο Λεονάρντο; «Ο Λεονάρντο ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα χθες. Αυτό του δίνει τη δυνατότητα να είναι ένας από τους 11 που θα παίξουν αύριο. Είναι πιθανό να ξεκινήσει στην ενδεκάδα».

Για το πλάνο του ανέφερε ότι «η ομάδα του Ολυμπιακού είναι σκληρή ομάδα με καλούς παίκτες. Πρέπει να σταματήσουμε τα μπακ τους που συμμετέχουν στην επίθεση, πρέπει να τους σταματήσουμε στην επίθεση γενικότερα και χρειάζεται να το κάνουμε σε κάθε φάση του αυριανού αγώνα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις