Volkswagen: Στα τέλη του 2017 η έκτη γενιά Polo

Aντίπαλο δέος στα «μικρά» η νέα και πλουσιότερη έκδοση
Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 09:17
UPD:09:17
A- A A+

Από την έντυπη έκδοση

Το Polo έκτης γενιάς θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στα τέλη του 2017, πιο πολύχρωμο και ακόμα πιο εξατομικευμένο, προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες διαμόρφωσης με μεγάλη γκάμα κινητήρων και εκδόσεων εξοπλισμού. Έγινε ακόμα πιο άνετο, προσφέροντας χώρο αποσκευών 351 λίτρα, όσο περίπου τα… Golf του παρελθόντος, παραμένοντας ωστόσο σε διαστάσεις εξαιρετικά συμπαγές.

Η σύγκριση με το προηγούμενο Polo εντυπωσιακή. Ανάλογα με τις επιθυμίες αγοραστή, κάθε Polo φέρει ακόμα πιο πλούσιο εξοπλισμό. Νέα στοιχεία είναι οι full LED προβολείς, τα LED φώτα ημέρας, το σύστημα κλιματισμού Air Care Climatronic, συμπεριλαμβανομένων των φίλτρων υγρασίας, ήλιου, αλλά και αλλεργίας, η ασύρματη φόρτιση των smartphones και μία από τις μεγαλύτερες πανοραμικές οροφές της κατηγορίας. Επιπλέον, είναι διαθέσιμη η ανάρτηση Sport Select με τα ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ. Μέσω των διάφορων εξοπλιστικών εκδόσεων, χρωμάτων, εσωτερικών, ζαντών και ειδικών πακέτων εξοπλισμού, το νέο Polo μπορεί να εξατομικευτεί και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Στην ελληνική αγορά, το φάσμα των πέντε βενζινοκινητήρων ξεκινά από τον 1.0 MPI με 75 ίππους και φτάνει έως τον νέο 1.5 TSI Evo με 150 ίππους και την απενεργοποίηση κυλίνδρων ACT. Στην κορυφή βρίσκεται ο 2λιτρος βενζινοκινητήρας του Polo GTI απόδοσης 200 ίππων. Αναφορικά με τους πετρελαιοκινητήρες, το Polo θα διατίθεται με δύο κινητήρες 1.6 TDI ισχύος 80 και 95 ίππων. Αμφότερες οι TDI εκδοχές διαθέτουν καταλύτη SCR. Για πρώτη φορά η Volkswagen εξοπλίζει το μικρό μοντέλο της με έναν κινητήρα φυσικού αερίου, τον 1.0 TGI κινητήρα με ισχύ 90 ίππων. Όλοι οι κινητήρες του Polo εξοπλίζονται στάνταρντ με σύστημα Start-Stop και λειτουργία ανάκτησης.  

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή