Έως το 2020 στον Παναθηναϊκό ο Χουλτ

Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 16:23
UPD:16:27
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

«Δένει» τον Νίκλας Χουλτ με νέο τριετές συμβόλαιο ο Παναθηναϊκός.

Τα σενάρια και η φημολογία περί αποχώρησης του παίκτη έπαψαν από σήμερα να υφίστανται. Ο Σουηδός αριστερός μπακ των «πρασίνων», όχι μόνο θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας, αλλά σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά το μεσημέρι της Παρασκευής, είναι έτοιμος να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ΠΑΕ.

Ο ίδιος ο Χουλτ είχε δηλώσει επανειλημμένα πως επιθυμία του ήταν να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, αρκεί να τακτοποιηθεί το οικονομικό. Η διοίκηση, μετά και τη σύμφωνη γνώμη του Μαρίνου Ουζουνίδη, πρότεινε αύξηση της τάξεως των 100.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή για νέο τριετές συμβόλαιο κι έτσι οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια έως το καλοκαίρι του 2020.

Μάλιστα, ο Χουλτ απέσυρε και την προσφυγή που είχε καταθέσει, μέσω της οποίας επιδίωξε να διασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονταν κι όχι να αποχωρήσει από το σύλλογο. 

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται και η ανακοίνωση της ΠΑΕ, η οποία θα σφραγίζει και τυπικά τη συμφωνία των δύο πλευρών, με τον Χουλτ να παραμένει στην ομάδα, αποτελώντας έναν εκ των πλέον κομβικών ποδοσφαιριστών στο «οπλοστάσιο» του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις