Πόλο: Αναμενόμενη ήττα για τους Άνδρες από Σερβία

Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 13:30
UPD:14:23
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Η Σερβία ήταν πολύ δυνατή για την Εθνική Ανδρών, η οποία ηττήθηκε με 6-11 από τους «πλάβι» στο τελευταίο παιχνίδι της στην α΄ φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης.

Οι Σέρβοι προκρίθηκαν απευθείας στα προημιτελικά, ενώ η ελληνική ομάδα ήταν δεύτερη στο Γ΄ όμιλο και την Κυριακή θα παίξει με τον 3ο του Δ΄ ομίλου (πιθανότατα την Ιαπωνία), διεκδικώντας μια θέση στους «οκτώ».

Η Εθνική είχε πρόβλημα με την πιεστική άμυνα της Σερβίας και σε κάποιες περιπτώσεις οι διεθνείς δεν μπορούσαν καν να εκδηλώσουν επίθεση, όμως η καλή άμυνα και κάποιες βιαστικές επιλογές των αντίπαλων τους κράτησε στο παιχνίδι.

Δύο γκολ από τους Μουρίκη και Δελακά στα μέσα του δεύτερου οκταλέπτου έδωσαν προβάδισμα στην Ελλάδα (3-2), όμως οι «χρυσοί» Ολυμπιονίκες του Ρίο έκλεισαν το ημίχρονο οδηγώντας το σκορ με 5-4.

Στο τρίτο οκτάλεπτο η απόδοση της Εθνικής έπεσε αισθητά και οι Σέρβοι έφτασαν στο 8-4 και τελείωσαν το παιχνίδι, αφού οι διεθνείς δεν πίστεψαν πως μπορούσαν να επιστρέψουν. 

Για τη «γαλανόλευκη» σκόραραν οι, Δελακάς 2, Φουντούλης 2, Γενηδουνιάς και Μουρίκης. Τα γκολ των Σέρβων πέτυχαν οι, Φιλίποβιτς 3, Μάντιτς 2, Ραντέλοβιτς, Ντ. Πιγέτλοβιτς, Άλεξιτς, Γιάκσιτς, Πρλαϊνοβιτς και Στ. Μίτροβιτς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις