Η πριγκίπισσα Νταϊάνα μέσα από τα μάτια των γιων της

Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 09:00
A- A A+

Για τη μητέρα τους και τη σχέση τους μαζί της θα μιλήσουν για πρώτη φορά οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι, σε ντοκιμαντέρ του HBO, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα, στο αμερικανικό δίκτυο.

Το ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Νταϊάνα, η μητέρα μας: Η ζωή της και η κληρονομιά της», θα προβληθεί με αφορμή την 20ή επέτειο από τον θάνατο της πριγκίπισσας.

Η φωτογραφία της αφίσας του ντοκιμαντέρ είναι ασπρόμαυρη και δείχνει την αδικοχαμένη πριγκίπισσα να χαμογελά γαλήνια, δίπλα στους επίσης χαμογελαστούς νεαρούς πρίγκιπες. Η λήψη της έγινε στον κήπο του Highgrove House, με αφορμή τα 40ά γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου, το 1988.

Σύμφωνα με τον παραγωγό Νικ Κεντ, η φωτογραφία επελέγη, γιατί αντανακλά το γεγονός ότι «πρώτη φορά, οι δυο γιοι της πριγκίπισσας μιλούν ανοικτά και μακροσκελώς για τον τρόπο, με τον οποίο αντιμετώπιζε τη μητρότητα. Όπως επιβεβαιώνουν προσωπικοί φίλοι της Νταϊάνα, με τους γιους της ένιωθε πραγματικά ότι μπορούσε να είναι ο εαυτός της.

Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ αναμένεται να φωτίσει πτυχές της σχέσης των Γουίλιαμ και Χάρι με τη μητέρα τους, έπειτα από πολλά χρόνια σιωπής.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς