Καλός για ένα ημίχρονο ο Ολυμπιακός στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 23:13
UPD:23:21
INTIME SPORTS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Προβλημάτισε ο Ολυμπιακός στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης, που τελείωσε ισόπαλο, 1-1.

Στο τελευταίο τεστ ενόψει του πρώτου αγώνα του Γ΄ προκριματικού γύρου του Champions League με την Παρτιζάν (25/07) οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δύο πρόσωπα. Ένα καλό στο πρώτο 45λεπτο κι ένα κακό στο δεύτερο, γεγονός που σαφώς και προβλημάτισε τους οπαδούς του έξι ημέρες πριν το πρώτο επίσημο ματς της νέας περιόδου με τους Σέρβους.

Οι πρωταθλητές μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, είχαν τρεις καλές φάσεις στο πρώτο ημίωρο, με τον Εμενίκε (7'), τον Ρομαό (15') και κυρίως με το σουτ του Οφόε στο 25΄ που σταμάτησε με δυσκολία ο Αθανασιάδης.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι Αρκάδες εκμεταλλεύτηκαν τη... γκέλα του Σισέ, ο οποίος δεν «καθάρισε» την φάση στον αέρα κι ο Μανιάς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Η είσοδος του Καρσελά στο δεύτερο ημίχρονο έφερε και την ισοφάριση για τους Πειραιώτες, με τον Βέλγο να «ανποίγει λογαριασμό στο 55΄ με σουτ πάνω στην κίνηση.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Kαπίνο, Ελαμπντελαουί (72' Φιγκέιρας), Σισέ (46' Νικολάου), Βούκοβιτς (46' Μαρτίνς), Κούτρης (86' Ντε λα Μπέγια), Ρομαό, Οφόε (77' Σιώπης), Φορτούνης (89' Μανθάτης), Πάρντο (46' Καρσελά), Μάριν (68' Σεμπά), Εμενίκε (46' Ανσαριφάρντ)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αθανασιάδης, Ίγκορ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρόμπερτ, Ιγκλέσιας, Στανισάβλιεβιτς, Μαντίντα, Καλτσάς, Μάσα, Μανιάς

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις