«Όχι» του Σίνγκλετον στην πρόταση-μαμούθ του Παναθηναϊκού

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 01:22
UPD:09:11
Eurokinissi Sports/ΣΤΟΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Εδώ και λίγες ημέρες οι «πράσινοι» στην προσπάθειά τους να πείσουν τον Αμερικανό να υπογράψει νέο συμβόλαιο έως το 2020 του προσέφεραν περίπου 3 εκ. ευρώ για δύο χρόνια. 

A- A A+

Αρνητική ήταν η απάντηση του Κρις Σίνγκλετον στην πρόταση-μαμούθ που του κατέθεσε ο Παναθηναϊκός.

Εδώ και λίγες ημέρες οι «πράσινοι» στην προσπάθειά τους να πείσουν τον Αμερικανό να υπογράψει νέο συμβόλαιο έως το 2020 του προσέφεραν περίπου 3 εκ. ευρώ για δύο χρόνια. 

Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ, όμως, είπε «όχι» στην πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε η ΚΑΕ και, πλέον, τα δεδομένα αλλάζουν. 

Η εξέλιξη αυτή δε σημαίνει απαραίτητα ότι ο παίκτης θα αποχωρήσει άμεσα από το «τριφύλλι». Ο προβληματισμός του, όπως τουλάχιστον, μεταφέρθηκε από το περιβάλλον του έχει να κάνει με δύο λόγους:

Πρώτα λόγω της ύπαρξης των capital controls που εξακολουθούν να εφαρμόζονται στην Ελλάδα, καθώς αυτό τον δεσμεύει στα οικονομικά του και έτσι δεν νιώθει την «ανεξαρτησία» που θα ήθελε. 

Από κει και πέρα ο Σίνγκλετον δεν θα ήθελε να «δεθεί» με νέο κλειστό διετές συμβόλαιο, καθώς επιθυμεί κάθε καλοκαίρι να μένει «free agent». Με αυτό τον τρόπο θεωρεί ότι θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει πολύ περισσότερα χρήματα από άλλες ομάδες που θα του κάνουν προτάσεις. 

Ο παίκτης δεσμεύεται με έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου στον Παναθηναϊκό, κάτι που σημαίνει ότι η εξέλιξη αυτή δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα αποχωρήσει. Δεν γνωρίζει κανείς, βέβαια, ποια θα είναι η στάση της διοίκησης μετά την άρνηση του Αμερικανού κι αν θα προβεί στην παραχώρησή του στην παρούσα χρονική περίοδο.

Η μοναδική απειλή για το «τριφύλλι» παραμένεο το ΝΒΑ, καθώς η προθεσμία για να «σπάσει» το συμβόλαιό του και να επιστρέψει στον «μαγικό κόσμο», λήγει στις 20 Ιουλίου. Μέχρο τότε δεν αναμένεται καμία κίνηση από την ΚΑΕ... 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις