Δημοκρατική Συμπαράταξη: H αντιθεσμική επίθεση του Στ. Κοντονή απαξιώνει τη Δικαιοσύνη

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 12:51
UPD:12:57
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Για «αντισυνταγματική και αντιθεσμική επίθεση του υπουργού Δικαιοσύνης» που «απαξιώνει τη Δικαιοσύνη» κάνει λόγο η Δημοκρατική Συμπαράταξη σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή, ο οποίος χαρακτήρισε «δυσάρεστη έκπληξη» την απόρριψη από το Εφετείο της αίτησης για αναστολή στην έκτιση της ποινής της Ηριάννας.

«Η διαρκής ‘δυσάρεστη έκπληξη’ για τη χώρα είναι η μετατροπή από αυτή την κυβέρνηση της κρατικής εξουσίας σε καθεστώς» δήλωσε ο υπεύθυνος του κοινοβουλευτικού τομέα Δικαιοσύνης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, κατηγορώντας τηβν κυβέρνηση ότι «για να αποπροσανατολίσουν από τις αποκαλύψεις για Βαρουφάκη και Καμμένο στοχοποιεί καθημερινά τη Δικαιοσύνη».

«Πέρα από την ουσία της υπόθεσης της Ηριάννας, η αντισυνταγματική και αντιθεσμική επίθεση του υπουργού Δικαιοσύνης τροφοδοτεί το διχασμό και απαξιώνει τη Δικαιοσύνη ανάλογα με το αν αρέσουν ή όχι οι αποφάσεις της στην κρατική εξουσία. Αυτό το καθεστώς είναι πλέον ηθικός αυτουργός στους κινδύνους που διατρέχει η Δημοκρατία» συμπλήρωσε ο κ. Παπαθεοδώρου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή