«Blade Runner 2049»: Νέο τρέιλερ του σίκουελ της θρυλικής ταινίας

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 19:36
A- A A+

Το πρώτο τρέιλερ του «Blade Runner 2049», το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάιο, έδωσε μια πρώτη ιδέα της απόπειρας προσέγγισης του Γαλλοκαναδού Denis Villeneuve («Sicario: ο εκτελεστής», «Prisoners») στην κλασική ταινία του Ridley Scott, που από το 1982 έχει στεφθεί μία από τις καλύτερες ταινίες στο είδος της.

Σήμερα, το «Blade Runner 2049» κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ γεμάτο δράση. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η ταινία εκτυλίσσεται 30 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης.

Ο Ryan Gosling υποδύεται έναν νέο Blade Runner, τον αστυνομικό Κ του LAPD, ο οποίος φέρνει στο φως ένα -από χρόνια θαμμένο- μυστικό που απειλεί να βυθίσει τα απομεινάρια της μελλοντικής κοινωνίας στο χάος. Η ανακάλυψή του τον οδηγεί σε μια αναζήτηση για τον θρυλικό Rick Deckard (Harrison Ford), έναν πρώην Blade Runner του LAPD, ο οποίος αγνοείται εδώ και 30 χρόνια. 

Το καστ, εκτός από τους Ryan Gosling και Harrison Ford, περιλαμβάνει τους: Robin Wright, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Carla Juri, Mackenzie Davis, Barkhad Abdi, Dave Bautista, David Dastmalchian και Hiam Abbass.

Ο Frank Giustra και ο Tim Gamble, ιδρυτές και διευθυντικά στελέχη της Thunderbird Films, εκτελούν χρέη παραγωγών, με τη συνεργασία του Bill Carraro και του Ridley Scott, ενώ ο 49άχρονος Villeneuve ποντάρει αρκετά σε ατμόσφαιρα και ένταση που προσφέρει η υπογραφή του διευθυντή φωτογραφίας Roger Deakins.

Η πολυαναμενόμενη ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές σκοτεινές αίθουσες στις 6 Οκτωβρίου 2017.

naftemporiki.gr

 

Προτεινόμενα για εσάς