Ισόπαλος, 0-0, ο Ολυμπιακός με την Λόκερεν

Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017 23:01
UPD:23:13
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός με την Λόκερεν στο τελευταίο τεστ επί βελγικού εδάφους.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν... στην βάση τους με άκρως θετικό πρόσημο. Παρά την κούραση που υπήρχε από τα προηγούμενα φιλικά και τις αλλαγές που έκανε ο Μπέσνικ Χάσι στην ενδεκάδα, η ελληνική ομάδα έδειξε και πάλι καλά στοιχεία, ιδιαίτερα στο β΄ μέρος, παρ΄ όλα αυτά δε σκόραρε όπως έκανε στα προηγούμενα ματς που έδωσε.

Στην αρχική ενδεκάδα ξεκίνησαν για πρώτη φορά οι Οφόε και Καρσελά, ενώ πήρε το… βάπτισμα του πυρός και ο Εμενίκε, που μπήκε στο 61'. Ο Αφρικανός, μάλιστα, θα μπορούσε εάν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια να χριστεί και σκόρερ, παρ΄ όλα αυτά δεν τα κατάφερε.

Ο Φορτούνης ήταν ιδιαιτέρως δραστήριος, σχεδόν αλάνθαστος στις πάσες του, ενώ συνεργαζόταν άψογα με τον Μάριν, ο Ρομαό (που χρησιμοποιήθηκε ξανά, για μία ώρα, ως στόπερ, στο πλάι του Σισέ) έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει και σε αυτή την θέση, οι Κούτρης, Ομάρ και Φιγκέιρας έκαναν, επίσης, καλό παιχνίδι, όπως και ο Πάρντο, στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Καπίνο να μπαίνει και αυτός στην «εξίσωση» στο φινάλε, κάνοντας δύο τρομερές αποκρούσεις! 

Πάντως, οι πρωταθλητές Ελλάδας χρειάζονται πολλή δουλειά ακόμη, ιδιαίτερα στην άμυνα, ενόψει των αναμετρήσεων που ακολουθούν στους προκριματικούς του Champions League, πιθανότατα με την Παρτιζάν Βελιγραδίου.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις