Παναθηναϊκός: «Βλέπει» και Χαντ

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 11:12
UPD:12:04
EPA/PETER POWELL

Ο Άαρον Χαντ έκανε σπουδαία καριέρα στη Βέρντερ Βρέμης, στην οποία αγωνίστηκε για 10 χρόνια (2004-2014), στη συνέχεια πήγε Βόλφσμπουργκ κι από το 2015 ανήκει στο Αμβούργο. 

A- A A+

Ο Άαρον Χαντ του Αμβούργου φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με την Bild.

Η γερμανική εφημερίδα αναφέρει ότι η ελληνική ομάδα και η δευτεραθλήτρια Τουρκίας Μπασακσεχίρ βρίσκονται σε συζητήσεις με την πλευρά του αριστεροπόδαρου παίκτη, ο οποίος μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια στα άκρα της επίθεσης, αλλά και ως δεύτερος επιθετικός.

Ο 30χρονος Γερμανός ανήκει στο Αμβούργο, αλλά η ομάδα του θέλει να τον παραχωήσει. Το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και φέτος είχε 4 γκολ και 2 ασίστ σε 26 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. 

Πρόκειται για παίκτη με σημαντικές παραστάσεις στην Bundesliga. Έκανε σπουδαία καριέρα στη Βέρντερ Βρέμης, στην οποία αγωνίστηκε για 10 χρόνια (2004-2014), στη συνέχεια πήγε Βόλφσμπουργκ κι από το 2015 ανήκει στο Αμβούργο. Υπήρξε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας, ενώ στην ανδρών μετρά τρεις συμμετοχές. 

Συνολικά έχει 275 συμμετοχές στην Bundesliga με 53 γκολ και 44 ασίστ, ενώ έχει αγωνιστεί 25 φορές στο Champions League και 26 σε Europa League και Κύπελλο UEFA. 

Ο ατζέντης του, Γκόρντον Στίπιτς, παραδέχθηκε στην Bild ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλες ομάδες, αλλά απέφυγε να μιλήσει με ονόματα: «Είμαστε σε προχωρημένες επαφές» είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να «ανοίξει τα χαρτιά του» περισσότερο. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις