Νέο Πολιτικό Συμβούλιο εκλέγει αύριο το ΠΑΣΟΚ - Γραμματέας ο Ν. Αθανασάκης

Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2006 21:32
A- A A+

Αλλαγές στην οργανωτική δομή του ΠΑΣΟΚ επιφέρει ο Πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Παπανδρέου, οι οποίες αναμένεται να επικυρωθούν στην αυριανή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος.

Αντικαθίσταται η Γραμματέας του κόμματος Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου από τον εκπρόσωπο Τύπου Νίκο Αθανασάκη. Η κα Ξενογιαννακοπούλου θα αναλάβει τον συντονισμό του Προγραμματικού Συνεδρίου.

Για τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος ακούστηκαν τα ονόματα του πρώην υπουργού Πέτρου Ευθυμίου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν δέχτηκε, του κ. Κώστα Καρτάλη και του βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδου.

Στην αυριανή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου θα εκλεγεί το νέο Πολιτικό Συμβούλιο.

Ο κ. Παπανδρέου προχωρεί και σε ανασύνθεση του Συντονιστικού Οργάνου, το οποίο μετονομάζει σε Κοινοβουλευτικό Συμβούλιο, υπό τον Γραμματέα της Κ.Ο. Δημήτρη Ρέππα.

Επίσης δημιουργείται ένα άτυπο πενταμελές όργανο, υπό τον κ. Παπανδρέου, το οποίο θα συνεδριάζει μια φορά την εβδομάδα και θα ασχολείται με τα θέματα πολιτικής επικαιρότητας.

Η σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου διήρκεσε περίπου 15' και ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε πρώτο σταθμό μιας νέας πορείας του Κινήματος το αυριανό Εθνικό Συμβούλιο, με δεύτερο σταθμό το Προγραμματικό Συνέδριο και τρίτο τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή