«Εξάρα» στη Μαλίν ο Ολυμπιακός

Σάββατο, 08 Ιουλίου 2017 21:10
UPD:21:30
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Αρχίζει να βρίσκει το δρόμο του ο Ολυμπιακός, που διέλυσε με 6-0 τη Μαλίν στο πρώτο του φιλικό επί βελγικού εδάφους.

Αν και σε περιόδους προετοιμασίας τα σκορ στα φιλικά δε μετράνε, εντούτοις από το σημερινό επιβλητικό 6-0 επί της Μαλίν τα συμπεράσματα που έβγαλε ο Χάσι από την ομάδα του σαφώς και τον άφησαν ευχαριστημένο.

Ήταν η καλύτερη εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» στα μέχρι τώρα τεστ που έδωσαν, ιδιαίτερα στοι επιθετικό κομμάτι, ενώ παρότι δε δέχθηκαν γκολ παρουσίασαν αρκετά κενά στην άμυνα κι αν δεν ήταν ο Καπίνο τότε σίγουρα θα είχαν δεχτεί γκολ.

Τρία γκολ στο πρώτο 45λεπτο πέτυχε ο Ολυμπιακός με τους Ελαμπντελαουΐ (11’), Μποτία (21’) και Φορτούνη (38’) με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο δεύτερο μέρος σκόραραν και οι Μάριν (58’), Ελιουνούσι (74’) και Ανσαριφάρντ (81’).                    

                             Χάσι: «Διαφορετικά τα πράγματα στο Champions League»

Η εικόνα του Ολυμπιακού με την Μαλίν ικανοποίησε τον Μπέσνικ Χάσι, ωστόσο, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» παραδέχθηκε πως τα πράγματα στο Champions League θα είναι εντελώς διαφορετικά.

Οι δηλώσεις του: «Είδα θετική εικόνα και βελτίωση σε σχέση με το φιλικό με τον Πανιώνο. Περίμενα ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στην έδρα της Μαλίν και σαφώς είμαι πολύ ικανοποιημένος επειδή καταφέραμε να σκοράρουμε αρκετές φορές. Πολλοί ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, ήμασταν πειθαρχημένοι αν και κάναμε ορισμένα λάθη τα οποία θα μπορούσαμε να αποφύγουμε και είχαμε γενικώς θετική εικόνα.» τόνισε αρχικά ο τεχνικός των Πειραιωτών και συνέχισε:

«Είναι πολύ καλό το ότι παίξαμε με τον δικό μας τρόπο, με την μπάλα κάτω, με κινητικότητα, γρήγορες εναλλαγές, αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο. Με τις μεταγραφές θα γίνουμε πιο δυνατοί, γιατί στα προκριματικά του Champions League τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά και σε δύο εβδομάδες πρέπει να είμαστε απολύτως έτοιμοι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, γιατί εκεί θα αντιμετωπίσουμε πιο δυνατές ομάδες.»


 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις