Παναθηναϊκός: Στην αποστολή για Ολλανδία και οι δύο «κομμένοι»

Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 13:44
UPD:14:06
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Ακόμη και παίκτες που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή για την Ολλανδία ο Μαρίνος Ουζουνίδης. 

Οι «πράσινοι» αναχωρούν αύριο για το Τέχελεν, όπου μέχρι τις 15/07 θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και στην αποστολή που ανακοινώθηκε βρίσκονται και οι Λαουτάρο Ρινάλντι και Γενς Βέμερ.

Δύο παίκτες που μπορεί να μη συμπεριλαμβάνονται στα σχέδια του Μαρίνου Ουζουνίδη για την επόμενη περίοδο, παρ΄  όλα αυτά με δεδομένο ότι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το παζλ για την ενίσχυση της ομάδας, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έκρινε πως «όλοι είναι απαραίτητοι».

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Στιλ, Κότσαρης, Μολέδο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Κολοβέτσιος, Ευαγγελου, Τελάντερ, Βέμερ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Λουντ,  Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης,  Δώνης, Στάικος, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης, Ρέις, Μολίνς, Πίσπας, Ρινάλντι.

Αποκλείστηκαν οι Π. Βλαχοδήμος, Μπουμάλ, Γουακάσο και Ατζαγκούν, οι οποίοι πρόκειται να λύσουν τα συμβόλαιά τους μέσα στις επόμενες ημέρες.

Να υπενθυμιστεί ότι οι Ζέκα, Μολέδο και Βιγιαφάνιες θα χάσουν σημαντικό μέρος της προετοιμασίας καθώς προέρχονται από τραυματισμούς και ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα εδώ και μία εβδομάδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις