ΠΑΟΚ: Κόπηκε από την προετοιμασία ο Ουάρντα

Κυριακή, 02 Ιουλίου 2017 13:45
UPD:15:03
INTIME SPORTS/ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής Αμρ Ουάρντα 

A- A A+

Ο Αμρ Ουάρντα αποκλείστηκε από την αποστολή του ΠΑΟΚ που ταξίδεψε σήμερα για την Ολλανδία για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από το νέο προπονητή του «Δικεφάλου», Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, κι ως εκ τούτου αναμένεται να παραχωρηθεί ως δανεικός, έξι μήνες μετά τη μεταγραφή του, με έναν από τους πιθανούς προορισμούς να είναι η Κέρκυρα.

Στο αεροπλάνο μπήκαν 33 ποδοσφαιριστές με προορισμό το Χορστ της Ολλανδίας, όπου θα προετοιμαστεί για τις επόμενες δυο εβδομάδες, παραμένοντας ως τις 16 Ιουλίου.

Στο διάστημα αυτό θα παίξει τρεις φιλικούς αγώνες, με την Τούμπιζε στις 4 Ιουλίου, τη Φένλο στις 12 και τον Άγιαξ στις 15 Ιουλίου, ενώ ίσως γίνει κι ένα παιχνίδι με τη Γάνδη στις 7 του μήνα.

Στην αποστολή μετέχουν οι: Μπρκιτς, Μελίσσας, Σιαμπάνης, Μούτσας, Λέοβατς, Λεβέκ, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Δημητρίου, Σάκχοφ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Κάτσε, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ενρίκε, Μυστακίδης, Λημνιός, Αθανασιάδης, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς, Δημητριάδης, Κωνσταντινίδης, Ζάιρο, Κοροβέσης, Κάκκο, Πατράλης.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις