Ο Ολυμπιακός παίρνει Ταχτσίδη

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 17:53
UPD:20:19
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ο 26χρονος διεθνής μέσος, που άρχισε την καριέρα του στην ΑΕΚ και από το 2010 αγωνίζεται στο Καμπιονάτο με τελευταίο σύλλογο την Κάλιαρι, θα περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης θα είναι ένας από τους αμυντικούς μέσους του Ολυμπιακού τη νέα περίοδο.

Ο 26χρονος διεθνής μέσος, που άρχισε την καριέρα του στην ΑΕΚ και από το 2010 αγωνίζεται στο Καμπιονάτο με τελευταίο σύλλογο την Κάλιαρι, θα περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτηση στο facebook, όπως επίσης επιβεβαίωσε και το «καρέ» των ξένων ποδοσφαιριστών που επιδιώκει να αποκτήσει ο Ολυμπιακός, ήτοι τους Οφόε, Ζιλέ, Καρσελά και Εμενίκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία της πειραϊκής ομάδας με την Τορίνο έκλεισε περίπου στο 1 εκ. ευρώ. Την περασμένη περίοδο ο παίκτης αγωνίστηκε δανεικός από την «γκρανάτα» στην Κάλιαρι, όπου έκανε μεστή σεζόν με 26 συμμετοχές και 6 ασίστ στο σύλλογο της Σαρδηνίας.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός κοιτάζει και γι΄ άλλους μέσους, όπως τον Γκιγιόμ Ζιλέ της Ναντ και τον Βάντις Οτζίτζα-Οφόε της Λέγκια Βαρσοβίας.

Ακόμη, ο σύλλογος βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Εμανουέλ Εμενίκε, καθώς είναι ο παίκτης που έχει επιλεχθεί για να καλύψει τη θέση του σέντερ φορ.

Η υπόθεση έχει προχωρήσει αρκετά, καθώς άνθρωποι της ελληνικής ομάδας βρίσκονται ήδη στην Κωνσταντινούπολη και διαπραγματεύονται.  

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις