«Ο Ολυμπιακός απέτυχε και φέτος στην Ευρώπη...»

Τα ξένα ΜΜΕ για το ευρωπαϊκό «ναυάγιο» των Πρωταθλητών Ελλάδος
Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2006 13:28
UPD:13:34
A- A A+

Στην αποτυχία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λίγκ -αλλά και την πρόκριση της Σαχτάρ στο Κύπελλο Ουέφα- αναφέρονται τα ξένα μέσα ενημέρωσης, επισημαίνοντας ότι η φετινή ήταν η χειροτερη επιδοση των Πρωταθλητών Ελλάδος στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

sports.yahoo: "Η Σαχτάρ Ντόνετσκ εξασφάλισε την πρόκριση στους 32 του κυπέλλου UEFA, αποσπώντας εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 από τον Ολυμπιακό, που τελείωσε τον όμιλο με μόλις τρεις βαθμούς και για δεύτερη σερί χρονιά μένει τελευταίος".

uefa.com: "Η Σαχτάρ στάθηκε μια χαρά στην Αθήνα. Οι Ουκρανοί εξασφάλισαν μια θέση στους 32 του κυπέλλου UEFA, εις βάρος του Ολυμπιακού, με το 1-1 στην Αθήνα και τερμάτισαν οριστικά στην τρίτη θέση του 4ου ομίλου του Champions League".

as.com: "Ο Ολυμπιακός έφυγε από την Ευρώπη. Η Σαχτάρ θα παίξει στο κύπελλο UEFA. Οι Ουκρανοί ήξεραν ότι ήταν πολύ δύσκολο να προκριθούν στους 16 του Champions League, αλλά συνεχίζουν στην Ευρώπη μετά το 1-1 στην Αθήνα κόντρα στον Ολυμπιακό, που φεύγει από την Ευρώπη με τη φτωχότερη συγκομιδή των τελευταίων ετών".

Terra Esportes: "Η Σαχτάρ έβγαλε νοκ άουτ τον Ολυμπιακό και συνεχίζει στο κύπελλο UEFA. Οι Ουκρανοί πήραν ισοπαλία 1-1 στην Ελλάδα και παραμένουν στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός θα προκρινόταν μόνο με νίκη, αλλά απέτυχε και φέτος στην Ευρώπη...".

sportinglife: "Η Σαχτάρ ήλπιζε ότι θα ξεπερνούσε την Ρόμα, αλλά στο τέλος έμεινε τρίτη και άφησε εκτός Ευρώπης τον Ολυμπιακό. Οι Ελληνες ήθελαν νίκη για να προκριθούν στο κύπελλο UEFA, αλλά βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο από το γκολ του Ματουζαλέμ. Ο Καστίγιο ισοφάρισε νωρίς στην επανάληψη, αλλά το 1-1 παρέμεινε".

eurosport: "Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με την Σαχτάρ, 1-1, στην έδρα του. Οι Ουκρανοί προηγήθηκαν με τον Ματουζαλέμ, ο Καστίγιο ισοφάρισε αλλά η Σαχτάρ είναι η ομάδα που τερμάτισε στην τρίτη θέση, αφήνοντας τελευταίους τους Ελληνες, για να πάρει το εισιτήριο για το κύπελλο UEFA".

goal.com: "Η Σαχτάρ θα μπορούσε να προκριθεί στους 16 του Champions League μόνο με νίκη επί του Ολυμπιακού και ήττα της Ρόμα από τη Βαλένθια. Ο Ματουζαλέμ έβαλε μπροστά στο σκορ, στο 27', τους Ουκρανούς, αλλά ο Καστίγιο ισοφάρισε στο 54'. Στις καθυστερήσεις η Σαχτάρ έμεινε με 10 παίκτες, αλλά κατάφερε να προκριθεί στο κύπελλο UEFA αντί των Ελλήνων".

virgilio.it: "Πρόκριση στους 16... τέλος για την Σαχτάρ. Οι Ουκρανοί έμειναν στο 1-1 με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, αλλά τουλάχιστον τερμάτισαν στην τρίτη θέση και θα συνεχίσουν στο κύπελλο UEFA, ενώ οι Ελληνες φεύγουν από την ευρωπαϊκή σκηνή, καταλήγοντας τελευταίοι στον όμιλο".

skysports: "Ο Ματουζαλέμ έβαλε μπροστά στο σκορ την Σαχτάρ κόντρα στον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, αλλά ο Καστίγιο ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Αποτέλεσμα, πάντως, με το οποίο οι Ουκρανοί συνεχίζουν στο κύπελλο UEFA και ο Ολυμπιακός αποχαιρετάει την Ευρώπη".

L' Equipe: "Η Σαχτάρ Ντόνετσκ πήρε την τρίτη θέση στον 4ο όμιλο και το εισιτήριο για το κύπελλο UEFA, αφήνοντας εκτός τον Ολυμπιακό μετά την ισοπαλία με 1-1 στην Αθήνα".

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις