Joan Smalls: Από την πασαρέλα στη μεγάλη οθόνη

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 23:44
UPD:23:44
A- A A+

Η Πορτορικανή Joan Smalls είναι ένα ακόμη μοντέλο που θα κάνει τη μετάβαση από την πασαρέλα στην κινηματογραφική οθόνη. Το μοντέλο της Victoria’s Secret θα υποδυθεί στην ταινία του Netflix «Set It Up» τη Suze,  φίλη του πρωταγωνιστή, Charlie, ρόλο που ερμηνεύει ο 28χρονος Αμερικανός ηθοποιός Glen Powell.

Η Smalls ανακοίνωσε την είδηση στο Instagram: «Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν αυτό το συναίσθημα! Τόσο εξαιρετικά τυχερή, τιμή μου να συμμετάσχω σε ένα τέτοιο εξαιρετικά ταλαντούχο καστ και σε αυτή την ομάδα. Σας ευχαριστώ όλους που το κάνατε δυνατό #SetitUp #Netflix».

Στο καστ της ρομαντικής κωμωδίας συμμετέχουν ακόμη οι Lucy Liu, Zoey Deutch, Shyrley Rodriguez και ο Taye Diggs. Την ταινία σκηνοθετεί η Claire Scanlon, με την παραγωγή να ξεκινά εντός του καλοκαιριού.

 

Η 28χρονη Joan Smalls έχει πάρει μέρος σε επιδείξεις μόδας των γνωστών οίκων υψηλής ραπτικής Chanel και Burberry, ενώ υπήρξε κεντρικό πρόσωπο σε διαφημιστικές καμπάνιες των Stella McCartney, Balmain και Versace.

Εμφανίζεται σε κάθε σόου της Victoria’s Secret από το 2011 και ήταν το πρώτο μοντέλο από τη Λατινική Αμερική που υπέγραψε συμβόλαιο με την Estee Lauder. Το 2015, ήταν πέμπτη στη λίστα του Forbes με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς