Δείγμα θετικό για Ολυμπιακό, 1-1 με τη Λουντογκόρετς

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 21:16
UPD:21:40
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Αρκετά καλός για τα δεδομένα της εποχής και το στάδιο της προετοιμασίας του ήταν ο Ολυμπιακός στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό αγώνα του επί αυστριακού εδάφους, καθώς αύριο η αποστολή των «ερυθρόλευκων» επιστρέφει από το Ζέεφελντ.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας Λουντογκόρετς, που επίσης επιδιώκει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, όταν δηλαδή άντεχαν και είχαν ανάλογες δυνάμεις με τους Βούλγαρους, προηγήθηκαν δε στο 34΄ με τον Φορτούνη αλλά ισοφαρίστηκαν στο 44΄ από τον Μαρσελίνιο.

Στην επανάληψη η Λουντογκόρετς, που βρίσκεται πιο μπροστά στην προετοιμασία, είχε καλύτερα τρεξίματα, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν πιο επικίνδυνος κι έχασε δυο καλές ευκαιρίες, με τους Σεμπά και Μάρτινς.

«Για 60 λεπτά ήμασταν καλοί. Αυτές είναι οι δυνάμεις μας στην παρούσα φάση. Δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα και συνεχίζουμε. Είμαι ικανοποιημένος από την προετοιμασία» δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπεσνίκ Χάσι.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις