Το Facebook δεν ξέχασε τα 20ά γενέθλια του Χάρι Πότερ

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 14:14
UPD:14:21
GVK19

Όπως αποκαλύπτει ο ιστότοπος Mashable, σε κάθε δημοσίευση που περιλαμβάνει το όνομα ενός εκ των οίκων του Χάρι Πότερ (Slytherin, Hufflepuff, Gryffindor ή Ravenclaw), η γραμματοσειρά αποκτά το χρώμα του εκάστοτε οίκου και συνοδεύεται από μερικά… μαγικά.

A- A A+

Τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τις 26 Ιουνίου 1997, όταν τέθηκε σε κυκλοφορία το βιβλίο «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος» της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, τιμά το Facebook σήμερα Δευτέρα.

Όπως αποκαλύπτει ο ιστότοπος Mashable, σε κάθε δημοσίευση που περιλαμβάνει το όνομα ενός εκ των οίκων του Χάρι Πότερ (Slytherin, Hufflepuff, Gryffindor ή Ravenclaw), η γραμματοσειρά αποκτά το χρώμα του εκάστοτε οίκου και συνοδεύεται από μερικά… μαγικά.

Το ίδιο συμβαίνει και όταν κάποιος κάνει κλικ πάνω στη δημοσίευσή του ή γράψει απλά «Harry Potter», που είναι ο βασικός χαρακτήρας της σειράς επτά μυθιστορημάτων φαντασίας της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Και τα επτά βιβλία, τα οποία περιγράφουν  έναν κόσμο μάγων, έχουν μεταφερθεί στον κινηματογράφο.

Η σειρά βιβλίων της Ρόουλινγκ κέρδισε το παγκόσμιο ενδιαφέρον, έλαβε διακρίσεις και έχει πωληθεί σε περισσότερα από 400 εκατομμύρια αντίτυπα ανά τον κόσμο, αφού μεταφράστηκε σε 67 γλώσσες.

naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή