Downton Abbey: Η επιτυχημένη σειρά μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 19:27
UPD:19:27
A- A A+

Έπειτα από έξι τηλεοπτικές σεζόν, η οικογένεια Crawley της σειράς Downton Abbey θα πρωταγωνιστήσει και στη μεγάλη οθόνη. Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει μέσα στο 2018.

Ο Michael Edelstein της NBC Universal International έκανε την ανακοίνωση κατά τη διάρκεια συνέντευξης, που έδωσε στη Σιγκαπούρη. «Ετοιμαζόμαστε για μια ταινία. Είναι στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό» δήλωσε χαρακτηριστικά και προσέθεσε ότι ελπίζει πως θα καταφέρει να συγκεντρώσει είκοσι ηθοποιούς της σειράς στο καστ της ταινίας.

«Τώρα εργαζόμαστε στο σενάριο και μετά πρέπει να δούμε πώς θα φέρουμε πάλι τους ηθοποιούς μαζί. Γιατί, όπως ξέρετε, οι άνθρωποι πηγαίνουν και κάνουν άλλα πράγματα. Αλλά ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να ξεκινήσουμε την ταινία κάποια στιγμή την επόμενη χρονιά».

Sophie McShera

Προς μεγάλη απογοήτευση των φανατικών θεατών της, η σειρά, που διηγείται την ιστορία της οικογένειας Crawley και των υπηρετών της, ολοκληρώθηκε το 2015.

Η ηθοποιός Sophie McShera, που είχε το ρόλο μιας εκ των υπηρετριών, ερωτηθείσα, είπε ότι δεν γνώριζε κάτι επίσημα για την ταινία, αλλά δήλωσε ότι με χαρά θα λάμβανε μέρος.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς