Ν.Δ. για Μαξίμου: Επικροτούν τις μεθοδεύσεις Καμμένου για να κρατήσουν τις καρέκλες

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 12:00
UPD:12:51
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Συνέχεια στην κόντρα της με την κυβέρνηση με αιχμή «το μείζον πολιτικό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο» έδωσε η Νέα Δημοκρατία με σημερινή ανακοίνωσή της.

«Είναι πλέον σαφές σε όλους ότι η παρέα του Μαξίμου, προκειμένου να κρατήσει τις καρέκλες της ανέχεται και επικροτεί τις μεθοδεύσεις του κ. Καμμένου, το ήθος και το ύφος που συνοδεύει τη δημόσια παρουσία του» τονίζει η Ν.Δ., κατηγορώντας τους κυβερνώντες ότι «έφτασαν στο έσχατο σημείο αθλιότητας να αφήνουν χυδαίους και αδιανόητους υπαινιγμούς για να δικαιολογήσουν τις έκνομες συμπεριφορές τους».

«Όλοι οι πολίτες αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας της χώρας να παραβιάζει συστηματικά τους στρατιωτικούς κανονισμούς και τους νόμους; Πώς είναι δυνατόν να προκαλεί με τη χυδαιότητα της συμπεριφοράς του και των μηνυμάτων του μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Πώς είναι δυνατόν να παρεμβαίνει εν ψυχρώ σε δικαστικές υποθέσεις συνομιλώντας με ισοβίτες στη φυλακή, κατάδικους για εμπόριο ναρκωτικών;» αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανακοίνωσή του.

Η Ν.Δ. κατηγορεί τον κ. Καμμένο ότι «αποφεύγει να απαντήσει» σε «όλα αυτά τα ερωτήματα της κοινής γνώμης» προσθέτοντας ότι ο υπουργός Άμυνας «είναι υποχρεωμένος να έλθει τη Δευτέρα στη Βουλή και να απαντήσει σε όλα αυτά, στο πλαίσιο επίκαιρης ερώτησης που έχει κατατεθεί», εκτός «αν συνεχίσει να κρύβεται πίσω από την υπεράσπιση που του παρέχει ο κυβερνητικός του συνεταίρος».

«Είναι σαφές πλέον ότι δεν πρόκειται για αναγκαία συμμαχία, αλλά για πλήρη πολιτική, ηθική και αισθητική ταύτιση. Τους ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα. Και τους θυμίζουμε τη γνωστή φράση του Μάνου Χατζιδάκι: “Όταν συνηθίσεις το τέρας, αρχίζεις να του μοιάζεις”» καταλήγει η ανακοίνωση της Ν.Δ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή