ΕΛ.ΑΣ.: Σύσκεψη Γενικών Αστυνομικών Διευθυντών Περιφέρειας υπό τον Β. Πολύδωρα

Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2006 15:02
A- A A+

Σύσκεψη των Γενικών Αστυνομικών Διευθυντών Περιφέρειας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, υπό την προεδρία του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Βύρωνα Πολύδωρα, και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. αντιστρατήγου Αναστασίου Δημοσχάκη.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε επισκόπηση όλων των θεμάτων αστυνομικού ενδιαφέροντος, δόθηκαν εντολές και οδηγίες και εκτέθηκαν απόψεις σχετικά με:

· την εμφανή αστυνόμευση,

· την εφαρμογή εξειδικευμένων δράσεων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και

· την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες στους πολίτες, κυρίως σε ό,τι αφορά την έκδοση διαβατηρίων και ταυτοτήτων.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε επίσης, στην προετοιμασία των αστυνομικών υπηρεσιών για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών, αλλά και στην αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οπότε και κορυφώνεται η κίνηση στα εμπορικά κέντρα των πόλεων και στα οδικά δίκτυα της Χώρας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως πρέσβης ε.τ. Κωστής Αιλιανός, ο υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγος Στυλιανός Σύρος, ο προϊστάμενος επιτελείου του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγος Ευστράτιος Κυριακάκης, ο γενικός επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος αντιστράτηγος Γεώργιος Ανδραβίζος, ο γενικός επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος αντιστράτηγος Βασίλειος Τσιατούρας, οι προϊστάμενοι των Κλάδων του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και οι γενικοί αστυνομικοί διευθυντές των Γενικών Αστυνομικών Διευθύνσεων Περιφέρειας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή