«Game of Thrones»: Ο χειμώνας έρχεται και θα είναι «βαρύς»...

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 12:50
A- A A+

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο HBO κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ του έβδομου κύκλου του «Game of Thrones» το οποίο υπενθυμίζει την έλευση του πολυαναμενόμενου χειμώνα μe κοντινά πλάνα των πρωταγωνιστών και σκηνές από εντυπωσιακές μάχες.

Στα 128 δευτερόλεπτα της διάρκειας του λυρικού τρέιλερ, υπό τους ήχους του κομματιού  «Light of the Seven» του Ramin Djawadi, η Sansa Stark (Sophie Turner), η οποία αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στα παιχνίδια εξουσίας του Westeros, περπατά στο χιονισμένο τοπίο, συνοδευόμενη από τη  φωνή του Littlefinger (Aidan Gillen) που λέει:  «Μην επιλέξεις να πολεμήσεις στον Βορρά ή στον Νότο... Δώσε τη μάχη παντού, συνέχεια... στο μυαλό σου».

Ο Jon Snow (Kit Harington), ο  οποίος επέστρεψε από τον κόσμο των νεκρών, μπροστά στον κίνδυνο που έρχεται από τον παγωμένο βορρά, αναλαμβάνει ενωτικό ρόλο έξω από το τείχος, τονίζοντας την ανάγκη για ενότητα που θα βοηθήσει στην επιβίωση. «Χρειάζεται να κάνουμε κάτι για να επιβιώσουμε. Ο εχθρός είναι αληθινός», αναφέρει με έμφαση.

«Όταν το χιόνι πέφτει και οι λευκοί άνεμοι φυσούν, ο μοναχικός λύκος πεθαίνει, αλλά η αγέλη επιβιώνει», συμπληρώνει η Sansa.

Στον έβδομο κύκλο της δημοφιλούς σειράς, που αναμένεται να επιστρέψει στο τηλεοπτικό δίκτυο HBO στις 16 Ιουλίου στις ΗΠΑ και στις 17 Ιουλίου στη χώρα μας (Novacinema4HD), αναμένεται να δούμε την Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) να καταφθάνει στη Δύση με τους δράκους και τον στρατό της έχοντας στο πλευρό της  τον Tyrion Lannister (Peter Dinklage).

Τέλος, οι White Walkers, για τους οποίους αρκετοί απορούσαν πώς θα μπλέξουν στην ιστορία ξανά και τι ρόλο θα διαδραματίσουν, αναμένεται να έχουν κεντρική θέση, αναλαμβάνοντας δράση στους δύο τελευταίους κύκλους της σειράς.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς