Παναθηναϊκός: Πρόταση στον Όγκαστ

Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 15:03
UPD:15:19
Thomson20192
A- A A+

Πρόταση στον Ζακ Όγκαστ για να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό κατέθεσαν οι «πράσινοι».

Η επιθυμία των ανθρώπων της ΚΑΕ για την «ενίσχυση» του ελληνικού στοιχείου της ομάδας είναι δεδομένη και στο πλαίσιο αυτό κάθε αξιόλογος παίκτης βρίσκεται στο «ραντάρ» της διοίκησης.

Η περίπτωση του 24χρονου σέντερ (2.08μ), ο οποίος πρόσφατα απόκτησε ελληνικό διαβατήριο και δεν αποκλείεται να κληθεί και στην εθνική ομάδα, είναι μία από αυτές που απασχολούν το «τριφύλλι». Η πρόταση της ΚΑΕ προς τον ομογενή άσο είναι διετούς διάρκειας.

Ο Όγκαστ είναι απόφοιτος του Νοτρ Νταμ κι αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος στην Ευρώπη με την φανέλα της τουρκικής, Ουσάκ. Έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις (11,6 πόντοι και 7,5 ριμπάουντ), αλλά αποχώρησε λόγω οφειλών του συλλόγου προς το πρόσωπό του.

Ο νεαρός θα επιδιώξει να βρει κάποιο συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ και θα λάβει μέρος στα summer league αρκετών ομάδων, όπως το Μαϊάμι, το Ορλάντο, καθώς είναι ελεύθερος και δεν έχει επιλεγεί στα ντραφτ.

Η «πόρτα» της Ευρώπης παραμένει ανοικτή γι΄ αυτό, ενώ σύμφωνα με το eurohoops.net στο παιχνίδι της απόκτησής του αναμένεται να μπει και ο Ολυμπιακός.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις