Δικάζονται σήμερα δύο οπαδοί του Ιωνικού για τα επεισόδια στο ματς με Ηρακλή

Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2006 12:24
UPD:12:43
A- A A+

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά δικάζονται σήμερα οι δύο οπαδοί του Ιωνικού που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο ματς του Σαββάτου με τον Ηρακλή.

Βαριά αναμένεται να είναι η ποινή για τον έναν εκ των δύο, ο οποίος στο τέλος αγώνα εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε κατά του επόπτη Κοτόρου τον οποίο και γρονθοκόπησε http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/12/11/1276960.htm .

Εν τω μεταξύ ο Ιωνικός απειλείται με βαριά τιμωρία και αφαίρεση βαθμών(δεδομένου ότι είναι και υπότροπος μετά την επίθεση στο διαιτητή Φωτιάδη στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας) καθώς σύμφωνα με το άρθρο 21 του ΚΑΠ, σε περίπτωση διακοπής του αγώνα, η υπαίτια ομάδα τιμωρείται με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα, ενώ χάνει το συγκεκριμένο παιχνίδι στα χαρτιά με σκορ 3-0. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Super League Αλέξη Δέδε, «ο αγώνας διακόπηκε λόγω του τραυματισμού του βοηθού, κ. Κοττόρου, ο οποίος συνοδευόμενος από τον γιατρό του αγώνα κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Κανελλάκης, εκτόξευσε βαρύτατες κατηγορίες κατά του διαιτητικού τρίο και εξέφρασε την πρόθεσή του να καταθέσει μήνυση σε βάρος του οπαδού που επιτέθηκε στον επόπτη Κότορο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις