Το ΠΑΣΟΚ για Καλλιώρα, Αηδόνη

Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2006 20:55
A- A A+

«Πιστεύω ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα έπρεπε να αναρωτηθεί σήμερα για την επιμονή του ότι δεν έχει τίποτα να προσθέσει στο θέμα του συνεργάτη του βουλευτή της ΝΔ Ηλία Καλλιώρα http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/12/08/1276524.htm . Είναι απολύτως σαφές ότι χρειάζεται για λόγους κοινοβουλευτικής και πολιτικής τάξεως η κυβέρνηση και η ΝΔ να δώσουν εξηγήσεις για αυτήν την υπόθεση και θα επιμείνουμε», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου.

Εν τω μεταξύ, για ολιγωρία της αστυνομίας και για ατόπημα του υπουργού Δημόσιας Τάξης έκανε λόγο ο κ. Ευθυμίου αναφερόμενος στο περιστατικό με το αυτοκίνητο του βουλευτή Χρήστου Αηδόνη για το οποίο (περιστατικό) όπως είπε «οι δράστες ήταν σαφές ότι ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Ευθυμίου επιπλέον είπε ότι «κατά εκπλήσσοντα τρόπο πριν καν στοιχειωδώς προχωρήσει η αστυνομική έρευνα ο κ. Πολύδωρας σε επιστολή του προς τον κ. Αηδόνη έχει την απίστευτη διατύπωση ότι «εκτιμάται ότι η εις βάρος σας ενέργεια δεν έχει σχέση με την κοινοβουλευτική σας δραστηριότητα».

«Ζητάμε από την κυβέρνηση να τοποθετηθεί απέναντι στην δήλωση του κ. Πολύδωρα καθώς και απέναντι σε αυτήν την πρακτική του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και όχι μόνο γιατί αφορά σε βουλευτή, αλλά γιατί σε κάθε πολίτη πρέπει να προστατεύεται το δικαίωμα να θέλει να διαλευκανθεί εις βάθος κάθε υπόθεση που τον αφορά και κανείς να μην προεξοφλεί την έκβασή της», κατέληξε ο κ. Ευθυμίου.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή