Ανδριανόπουλος: Eνδεχομένως κάποια ώρα να προκύψει κόμμα, αλλά όχι τώρα

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2006 14:47
A- A A+

«Πρώτη φορά ακούω ότι θα ανακοινωθεί 22 Δεκεμβρίου και θα είναι κόμμα. Δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση. Η "Φιλελεύθερη Συμμαχία" είναι μια πρωτοβουλία ανθρώπων που οργανώνονται, κινούνται από τη βάση, από κάτω, ώστε ενδεχομένως κάποια ώρα να προκύψει ένα τέτοιο κόμμα. Δεν υπάρχει περίπτωση τώρα για κάτι τέτοιο από μένα ή από άλλους πολιτικούς, ούτε και να ανακοινωθεί στις 22 Δεκεμβρίου», δήλωσε στον ρ/σ Alpha 98,9 ο ανεξάρτητος βουλευτής, συνεργαζόμενος με το ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Ανδιανόπουλος.

Ο κ. Ανδριανόπουλος πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα έχει μπουχτίσει πια από πολιτικούς που καβαλάνε τα καλάμια και κάνουν κόμμα. Αν η κοινωνία έχει ανάγκη ένα κόμμα, θα προέλθει από όλους αυτούς που έχουν μπουχτίσει με αυτά που γίνονται γύρω μας. Αν όλοι αυτοί συμφωνήσουν και προκύψει κάτι, καλοδεχούμενο και θα βοηθήσω, αλλά αν γίνει, δεν θα το καπελώσω».

Για τη «Φιλελεύθερη Συμμαχία» ο ανεξάρτητος βουλευτής Στέφανος Μάνος, συνεργαζόμενος με το ΠΑΣΟΚ, δήλωσε στον ρ/σ Alpha 98,9:

«Την χαιρετίζω αυτή την προσπάθεια. Τυπικά δεν συμμετέχω, αλλά ψυχικά σας διαβεβαιώνω ότι θα στήριζα κάθε φιλελεύθερη προσπάθεια».

Σε ερώτηση αν υπάρχει χώρος για ένα νέο κόμμα απάντησε ότι «οι πολίτες πρέπει να απαντήσουν σε αυτό. Αν με ρωτούσατε αν πρέπει να υπάρχει άλλος σχηματισμός, θα έλεγα 100% ναι. Αυτή η κυβέρνηση είναι καρμπόν της προηγούμενης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Αυτός είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους που θα έλεγα ότι θα έπρεπε να υπάρχει κάτι διαφορετικό... Δεν πιστεύω ότι ιδρύει νέο κόμμα ο κ. Ανδριανόπουλος, θα το ήξερα. Ξέρω ότι γίνεται μια προσπάθεια από διαφόρους νέους ανθρώπους να σχηματίσουν κάτι».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή