Βόλεϊ: Οι κληρώσεις των ευρωπαϊκών Κυπέλλων

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 22:12
UPD:22:12
MotionTeam/MOTION TEAM
A- A A+

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Λουξεμβούργο, όπου και εδρεύει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, οι κληρώσεις της προκριματικής φάσης του Champions League και των αγώνων του CEV Cup (Κύπελλο Συνομοσπονδίας) και του Challenge Cup.

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ έχει εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Champions League, η κλήρωση για τους οποίους θα γίνει τον Νοέμβριο. Στο CEV δεν μετέχει ελληνικός σύλλογος, ενώ στο Challenge Cup θα αγωνιστούν οι ανδρικές ομάδες των Ολυμπιακού, Φοίνικα Σύρου και η γυναικεία του Ολυμπιακού.

Στους άνδρες, την αυλαία των ελληνικών εκπροσωπήσεων θα ανοίξει ο Ολυμπιακός που θα αντιμετωπίσει στο β΄ γύρο της διοργάνωσης (21/23-28/30 Νοεμβρίου) το νικητή του Βαλκανικού Κυπέλλου κι αν προκριθεί θα συναντήσει στον επόμενο γύρο τη γαλλική Τουρ. Ο Φοίνικας Σύρου θα ξεκινήσει από το γ΄ γύρο με αντίπαλο το νικητή του νορβηγικού «εμφυλίου» Βίκινγκ Μπέργκεν-Φόρντε.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, που φέτος έφτασε ως τον τελικό της διοργάνωσης, θα ξεκινήσει επίσης από το γ΄ γύρο (12-14 Δεκεμβρίου, 9-11 Ιανουαρίου) της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει το νικητή που θα προκύψει από την ιβηρική μονομαχία ανάμεσα στην πορτογαλική Φαμαλικάο και την ισπανική Λογκρόνο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις