«Τριπλό» χτύπημα Ολυμπιακού με Σισέ, Κούτρη και Ρισβάνη

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 19:20
UPD:21:03
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, όλες αμυντικών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ήταν γνωστό πάντως ότι είχαν συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με τον πρωταθλητή Ελλάδας. Ο λόγος για τους Παπ Αμπού Σισέ, Λεονάρντο Κούτρη και Σπύρο Ρισβάνη.

«Είμαι πολύ περήφανος και πραγματικά χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους, γιατί ήδη μου στέλνουν κάποια μηνύματα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που έχω, για να με καλωσορίσουν στην ομάδα. Θα κάνω τα πάντα για να υπερασπιστώ τα ερυθρόλευκα χρώματα» δήλωσε ο Σισέ.

Ο Κούτρης υπογράμμισε ότι «είναι μια μέρα που περίμενα καιρό, είναι μια μέρα όπου είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και θέλω και εγώ με τη σειρά μου να προσφέρω ό,τι μπορώ, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πάντα όταν φοράω τη φανέλα, ξέρω πόσο βαριά είναι και πάντα θα δίνω το 100%».

Ο Ρισβάνης, από την πλευρά του, τόνισε: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με επέλεξαν. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να καταφέρω να καθιερωθώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις