Στο πλευρό του Ρονάλντο η Ρεάλ Μαδρίτης

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 14:17
UPD:14:20
REUTERS/Juan Medina
A- A A+

Η Ρεάλ Μαδρίτης έσπευσε άμεσα να υπερασπιστεί, όπως ήταν φυσικό, τον καλύτερο κορυφαίο ποδοσφαιριστή της, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με τη φερόμενη φοροδιαφυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Χθες η εισαγγελία της Μαδρίτης άσκησε στον Πορτογάλο άσο ποινική δίωξη για φορολογική απάτη ύψους 14,7 εκ. ευρώ την περίοδο 2011 - 2014, με τον CR7 να αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο ποινής κάθειρξης από 2 έως 7 χρόνια.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει πλήρη εμπιστοσύνη στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει ενεργήσει σύμφωνα με το νόμο στην εκπλήρωση των φορολογικών του υποχρεώσεων. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δείξει πάντα από τότε που βρίσκεται στην Ρεάλ Μαδρίτης, τον Ιούλιο του 2009, σαφή βούληση να εκπληρώσει όλες τις φορολογικές υποχρεώσεις του», αναφέρει η ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι απόλυτα πεπεισμένη ότι ο ποδοσφαιριστής μας θα αποδείξει την πλήρη αθωότητά του σε αυτή τη διαδικασία. Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένει ότι η δικαιοσύνη θα ενεργήσει το ταχύτερο δυνατό, ώστε το συντομότερο δυνατό να αποδειχθεί η αθωότητά του».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις