NBA: Δεν υπάρχει πρόσκληση από το Λευκό Οίκο λένε οι Ουόριορς

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 12:42
UPD:14:18
USA Today Sports/Kelley L Cox

Σύμφωνα με τις φήμες οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς αποφάσισαν να απορρίψουν την πρόσκληση του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, για την παραδοσιακή συνάντηση με τους νικητές του πρωταθλήματος, ως μήνυμα κριτικής στις πολιτικές που ακολουθούνται από τον Λευκό Οίκο. 

A- A A+

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, με φρέσκο ακόμη τον τίτλο του πρωταθλητή στο NBA, διόρθωσαν (αλλά δεν αρνήθηκαν) τις φήμες που εμφανίστηκαν χθες.

Σύμφωνα με αυτές η ομάδα αποφάσισε να απορρίψει την πρόσκληση του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, για την παραδοσιακή συνάντηση με τους νικητές του πρωταθλήματος, ως μήνυμα κριτικής στις πολιτικές που ακολουθούνται από τον Λευκό Οίκο. 

Ο σύλλογος κατέστησε σαφές ότι δεν έχει ακόμα καθοριστεί η πρόσκληση από την Προεδρία και ότι, ως εκ τούτου, δεν ελήφθη καμία απόφαση επί του θέματος.

Αυτές τις ώρες, όμως «σκεφτόμαστε μόνο να γιορτάσουμε τη νίκη και μια απόφαση θα πρέπει να ληφθεί όταν και εάν κριθεί απαραίτητο», υπογράμμισαν οι Ουόριορς.

Όπως αποκάλυψε χθες το δίκτυο NBC και στη συνέχεια υιοθετήθηκε από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του κόσμου, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας αποφάσισαν ομόφωνα, στα αποδυτήρια, να μην πάνε στο Λευκό Οίκο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις