Peugeot Traveller: Ιδανικό για premium μετακινήσεις

Από 26.200 ευρώ και με προηγμένη αντιρρυπαντική τεχνολογία
Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 09:21
UPD:09:21
A- A A+

Από την έντυπη έκδοση 

Η Peugeot Design έχει μεταφέρει ελκυστικά σχεδιαστικά στοιχεία από τη SUV γκάμα της μάρκας και τα επιβατικά μοντέλα της, ώστε το νέο Traveller να ξεχωρίζει από τη δυναμική και κομψή εμφάνισή του. Βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογικά πλατφόρμα EMP2, η οποία διασφαλίζει δυναμικά χαρακτηριστικά, αποδοτικότητα και χαμηλές καταναλώσεις καυσίμου για τα δεδομένα της κατηγορίας. Το νέο Traveller έχει ξεκινήσει την εμπορική πορεία του στην ελληνική αγορά και διατίθεται στην έκδοση Combi 9 θέσεων από 26.200 ευρώ, περιλαμβανομένης της εμπορικής πολιτικής.

Οι Euro6 κινητήρες BlueHDi εφοδιάζονται με προηγμένη αντιρρυπαντική τεχνολογία και με ένα καταλυτικό SCR (Selective Catalytic Reduction) σύστημα που συνδυάζεται με φίλτρο συγκράτησης μικροσωματιδίων DPF (Diesel Particulate Filter). Με απόδοση από 95 ίππους και 240 Nm έως 180 ίππους και 400 Nm ιπποδύναμης και ροπής αντίστοιχα, όλες οι εκδόσεις κινητήρων έχουν ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές ρύπων, με μέσο όρο στα 140 γρ. CO2/χλμ. (5,4 λίτρα/100 χλμ.).

Οι επιβαίνοντες έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ασφαλείς καθώς απέσπασε πέντε αστέρια από τον οργανισμό Εuro NCAP. Η πλατφόρμα EMP2 αποτέλεσε τη βάση για μία ευρύχωρη και πρακτική 9θέσια καμπίνα, με χώρο αποσκευών από 550 έως 4.900 λίτρα χάρη στα προσθαφαιρούμενα καθίσματα.

Διατίθεται σε τρία μήκη αμαξώματος, από 4,6 έως 5,3 μέτρα, με το ύψος να βρίσκεται στα μόλις 1,9 μέτρα ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση ακόμη και στα χαμηλότερα υπόγεια πάρκινγκ. Στην κορυφή της γκάμας του νέου μοντέλου βρίσκεται το Peugeot Traveller VIP, το οποίο προσφέρει μία αντικριστή διαρρύθμιση των πίσω καθισμάτων με δερμάτινα υποβραχιόνια, πολυλειτουργική οροφή, κλιματισμό τριών ζωνών και άλλες ανέσεις.   

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή