Πέθανε ο θρυλικός τηλεοπτικός Batman, Άνταμ Γουέστ

Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017 16:14
A- A A+

Ο Άνταμ Γουέστ, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Batman στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 1960, πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 89 ετών.

Την είδηση του θανάτου μετέδωσε το Variety, επικαλούμενο ανακοίνωση της οικογένειάς του, στην οποία γίνεται λόγος για τη μάχη που έδινε ο γνωστός ηθοποιός με τη λευχαιμία.

«Ο πατέρας μας ήταν και θα είναι πάντα ο ήρωάς μας», αναφέρει η οικογένειά του στην ανακοίνωση με την οποία έγινε γνωστό ότι ο Άνταμ Γουέστ έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή στο Λος Άντζελες. Μάλιστα, η οικογένειά του, τον αποχαιρέτησε και μέσω twitter, σημειώνοντας ότι θα τους λείψει πολύ, όπως ξέρουν ότι θα λείψει και στους θαυμαστές του.

Γεννημένος στο Σιάτλ το 1928, ο Άνταμ Γουέστ κέρδισε τον ρόλο του τηλεοπτικού Batman όταν ένας από τους παραγωγούς τον είδε να παίζει σε μια σειρά διαφημιστικών της Nestle. Οι περιπέτειες του μασκοφόρου τιμωρού έκαναν πρεμιέρα στο ABC τον Ιανουάριο του 1966 και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, ενώ μια κινηματογραφική μεταφορά γυρίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες μέσα στην ίδια χρονιά, πριν καν ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν.

Σε μία από τελευταίες συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει το 2014 στο Associated Press,  ο Γουέστ είχε αναφέρει: «είναι αδύνατο να μην ταυτιστείς με έναν χαρακτήρα όπως ο Batman. Είμαι βέβαιος πως έχω κάτι από σούπερ ήρωα μέσα μου για πάντα».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς