Την αποδοκιμασία του Ν. Βούτση προκάλεσε σχόλιο του Κ. Μπαρμπαρούση για τη Ρ. Δούρου

Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2017 20:56
UPD:21:14
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

  Ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου Νίκος Βούτσης.

A- A A+

Την πλήρη αποδοκιμασία από τη Βουλή αναφοράς του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση για την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, ζήτησε ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου Νίκος Βούτσης.

Αναφερόμενος στην κίνηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος είχε εκτοξεύσει νερό κατά της κ. Δούρου σε τηλεοπτική εκπομπή του Ant1, προτού χειροδικήσει εν συνεχεία σε βάρος της βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη, ο κ. Μπαρμπαρούσης σχολίασε πως ο κ. Κασιδιάρης «δρόσισε με ένα ποτήρι νερό την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και νυν περιφερειάρχη Αττικής».

«Νομίζω πως δεν είναι δυνατόν να κλείσει αυτός ο κύκλος της ομιλίας του κ. Μπαρμπαρούση χωρίς να υπάρξει μια σαφής αποδοκιμασία από τη Βουλή, του εγκωμιασμού, της βίαιης ενέργειας η οποία μετονομάστηκε εδώ πέρα σε “δρόσισε με ένα ποτήρι νερό” την κ. Δούρου, εις εθνική ακρόαση και οπτική από τον Ant1, πριν από τρία χρόνια», δήλωσε σε παρέμβασή του ο κ. Βούτσης και πρόσθεσε: «Η αποδοκιμασία πρέπει να είναι πλήρης από την πλευρά της Βουλής».

ΣΥΡΙΖΑ: Χυδαία η αναφορά Μπαρμπαρούση

«Η σημερινή χυδαία αναφορά, από το βήμα της Βουλής, του υπόδικου βουλευτή της Χρυσής Αυγής  Κ. Μπαρμπαρούση, στην επίθεση του Ηλ. Κασιδιάρη εναντίον της Ρένας Δούρου, υπενθυμίζει  σε όλους το βάρβαρο και αποκρουστικό πρόσωπο του νεοναζιστικού μορφώματος», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η καταδίκη τέτοιων φασιστικών συμπεριφορών αποτελεί καθήκον  για  κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη», πρόσθεσε η Κουμουνδούρου.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή