Έως το 2020 στη Μονακό ο Ζαρντίμ

Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 19:37
UPD:19:45
Eurokinissi/EUROKINISSI

Παρά τα σενάρια των τελευταίων ημερών, που έκαναν λόγο για προτάσεις από Κίνα, Αγγλία και Ιταλία, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού παρέμεινε «πιστός» στη Μονακό (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Στον πάγκο της Μονακό έως το καλοκαίρι του 2020 θα παραμείνει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, όπως ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές Γαλλίας.

Στα τρία χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας ο Πορτογάλος τεχνικός κατάφερε να την αλλάξει ριζικά σε όλα τα επίπεδα. Αποκορύφωμα της δουλειάς του ήταν η παρελθούσα περίοδος, στην οποία η Μονακό επέστρεψε στην κορυφή της Ligue 1 για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια 2000), ενώ έφτασε και μέχρι τους ημιτελικούς του Champions League, όπου αποκλείστηκε από την Γιουβέντους.

Παράλληλα οι Μονεγάσκοι έπαιξαν και στον τελικό του γαλλικού League Cup, αλλά γνώρισαν «βαριά» ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρά τα σενάρια των τελευταίων ημερών, που έκαναν λόγο για προτάσεις από Κίνα, Αγγλία και Ιταλία, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού παρέμεινε «πιστός» στη Μονακό κι εφόσον εκτίσει όλη τη διάρκεια του νέου του συμβολαίου θα κλείσει επταετία στον πάγκο της.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις