Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μπουρούση

Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 15:42
UPD:15:47
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Υπό το βλέμμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και με τον Γιάννη Μπουρούση να βγάζει μέρος της προπόνησης διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Ενα 24ωρο πριν τον καθοριστικό τέταρτο τελικό των play off με τον Ολυμπιακό, η συμμετοχή του διεθνούς σέντερ στην αποστολή δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. Αυτό θα συμβεί κυριολεκτικά την «δωδεκάτη ώρα», καθώς ο Τσάβι Πασκουάλ ναι μεν είδε τον Μπουρούση να βγάζει μέρος της σημερινής τελευταίας προπόνησης, ωστόσο, δεν θα βιαστεί να αποφασίσει και θα βγάλει την απόφασή του λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Το πιθανότερο, πάντως, είναι ότι ο παίκτης θα συμπεριληφθεί στην δωδεκάδα και θα βοηθήσει την ομάδα του, έστω κι αν δεν είναι 100% έτοιμος.

Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης παρακολούθησε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, που απουσίασε από τις τελευταίες αναμετρήσεις των Κυπελλούχων Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια των παικτών να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει του αγώνα που θα κρίνει εάν ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει «ζωντανός» για τον τίτλο ή, θα τεθεί για τρίτη σερί σεζόν εκτός του κορυφαίου εγχώριου τροπαίου.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του Game 4 με τον Ολυμπιακό εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η διάθεση των εισιτηρίων για την εν λόγω αναμέτρηση συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς από τα κάτωθι σημεία:

Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 την Πέμπτη 8/6 10.00-18.00.

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)
Την Πέμπτη (8/6), τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν  3 ώρες πριν την έναρξη και  μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ “Ειρήνη” και στο Parking 5.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους  από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό)

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!», αναφέρει η «πράσινη» ΚΑΕ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις