Σουηδία: Κουρασμένος ο Μπεργκ, πήρε άδεια από την Εθνική

Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 10:35
UPD:10:54
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Μετά από μία εξαντλητική σεζόν ο Μάρκους Μπεργκ ζήτησε άδεια από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σουηδίας για να ξεκουραστεί αμέσως μετά το ματς των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 με τη Γαλλία.

Ο στράικερ του Παναθηναϊκού δεν έχει κρύψει ότι είναι πάρα πολύ κουρασμένος μετά την κοπιαστική σεζόν που είχε με τους «πράσινους». Οι διακοπές, όμως, δεν έχουν ξεκινήσει γι΄ αυτόν, άσχετα ότι δεν πήρε μέρος στα τέσσερα τελευταία ματς των play off λόγω τιμωρίας.

Θα χρειαστεί να κάνει λίγες ημέρες ακόμη υπομονή, καθώς ο κορυφαίος παίκτης και πρώτος σκόρερ της Super League, προετοιμάζεται με την εθνική ομάδα της Σουηδίας ενόψει του μεγάλου αγώνα της Παρασκευής με την Γαλλία στη Στοκχόλμη, για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας.

Ακολουθεί την Τρίτη (13/06) το φιλικό με την Νορβηγία στο Όσλο, από το οποίο ο Μπεργκ ζήτησε να εξαιρεθεί. Σε κατ΄ ιδίαν κουβέντα που είχε με τον προπονητή της εθνικής Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, ζήτησε να του χορηγηθεί άδεια μετά την αναμέτρηση με τους «τρικολόρ» καθώς αισθάνεται πολύ καταπονημένος. Το αίτημά του έγινε αποδεκτό από τον ομοσπονδιακό τεχνικό κι έτσι ο Μπεργκ από το ερχόμενο Σάββατο θα είναι και επίσημα... σε άδεια.

Οι διακοπές του θα ξεκινήσουν από τις 10 Ιουνίου και θα έχει 15 ημέρες μπροστά του μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού (26/6). Ο Σουηδός έχει μιλήσει με τον Ουζουνίδη και αναμένεται να εξασφαλίσει μερικές ημέρες άδειας παραπάνω, οπότε θα επιστρέψει στην Αθήνα στο πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις