CIVITAS Group: Ο νέος όμιλος εταιρειών επικοινωνίας

Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2006 17:30
A- A A+

Τη δημιουργία ομίλου εταιρειών και εταιρίας συμμετοχών με την επωνυμία Civitas Group ανακοίνωσε η Civitas.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με την ολοκλήρωση του επιχειρηματικού του σχεδίου, o όμιλος θα ανταποκρίνεται στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς για ολοκληρωμένες λύσεις στρατηγικής και επικοινωνίας.

Σήμερα o όμιλος CIVITAS περιλαμβάνει πέντε εταιρείες:

- τη CIVITAS Ketchum, παροχής υπηρεσιών στρατηγικής και επικοινωνίας, η οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της σε INTEL, Siemens, ΑΓΕΤ Ηρακλής, ThyssenKrupp, ΣΕΒ, Ericsson, Louis Group, Lamda Development, Εpson, Κωτσόβολο, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, κ.α.

- τη STRATCOM, η οποία εξειδικεύεται σε θέματα πολιτικής στρατηγικής και επικοινωνίας και προσφέρει τις υπηρεσίες της σε κυβερνήσεις, υπουργεία, πολιτικά κόμματα, δήμους και νομαρχίες, μέσα ενημέρωσης, πολιτικούς, υποψηφίους, οργανισμούς κ.λπ.

- τη Media Training Experts, η οποία αναλαμβάνει την εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων στη διαχείριση των μέσων ενημέρωσης και στην αποτελεσματική δημόσια παρουσία τους,

- τη NOVUS Finance, η οποία παρέχει υπηρεσίες Investor Relations και Financial Communications σε εισηγμένες εταιρείες,

- τη CIVITAS Global, με έδρα τη Σόφια, η οποία προσφέρει υπηρεσίες σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στη Βουλγαρία.

Στο προσεχές διάστημα o όμιλος CIVITAS θα ανακοινώσει τις επόμενες κινήσεις του στο χώρο της επικοινωνίας-διαφήμισης, στην έρευνα αγοράς και στην ΝΑ Ευρώπη.

Η νέα Διοίκηση του CIVITAS Group έχει ως ακολούθως:

Γιώργος Φλέσσας, Πρόεδρος

Βασίλης Κάββαλος, Αντιπρόεδρος

Ντίνος Αδριανόπουλος, Αντιπρόεδρος και Chief Operating Officer

Κώστας Φωτόπουλος, Γενικός Διευθυντής

Πάνος Τσιρίδης, Εντεταλμένος Σύμβουλος

Προτεινόμενα για εσάς