Βρετανία: Ο Κάρολος και η Καμίλα επισκέφθηκαν τραυματίες της επίθεσης στο Μπόροου Μάρκετ

Τρίτη, 06 Ιουνίου 2017 21:09
UPD:21:11
ΕPA/BERIT ROALD

«Είναι η Βρετανία στα καλύτερά της, σωστά; Όλοι ενώνουν τις δυνάμεις τους, δεν φαίνεται να υπάρχει πανικός. Όλοι κάνουν τη δουλειά τους» σχολίασε η Καμίλα μιλώντας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Τους τραυματίες από την επίθεση του Σαββάτου στο κεντρικό Λονδίνο και το ιατρικό προσωπικό του Βασιλικού Νοσοκομείου επισκέφθηκαν η Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα και ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου Κάρολος, ενώ πήγαν και στην αίθουσα ειδικών επιχειρήσεων της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, που τη βραδιά της επίθεσης μετατράπηκε σε κέντρο διοίκησης των αρχών.

«Είναι η Βρετανία στα καλύτερά της, σωστά; Όλοι ενώνουν τις δυνάμεις τους, δεν φαίνεται να υπάρχει πανικός. Όλοι κάνουν τη δουλειά τους» σχολίασε η Καμίλα μιλώντας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Η επίθεση του Σαββάτου, στην πολυσύχναστη περιοχή Μπόροου Μάρκετ του Λονδίνου, ήταν η τρίτη που σημειώνεται στη Βρετανία μέσα στους τρεις τελευταίους μήνες. Αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν τους τρεις δράστες μέσα σε οκτώ λεπτά αφότου έλαβαν την πρώτη κλήση για βοήθεια.

Πηγή: ΑΜΠΕ, Reuters

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή