Τιμωρία του Δ.Γιαννακόπουλου ζητά ο Ολυμπιακός. Απάντησε ο ιδιοκτήτης των «πρασίνων»

Τρίτη, 06 Ιουνίου 2017 17:36
UPD:17:37
ICON PRESS/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Η κίνηση των Πειραιωτών δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος και πάλι μέσα από την προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο επέλεξε να απαντήσει (φωτ. αρχείου).

A- A A+

 

Την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τα ποσταρίσματά του στο διαδύκτιο, μετά τον 3ο τελικό του ΣΕΦ ζητά με επιστολή της προς την Πολιτεία η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Στο κείμενο που κοινοποιήθηκε στον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, στον αναπληρωτή υπουργό προστασίας του πολίτη, Νίκο Τόσκα, αλλά και στον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, οι «ερυθρόλευκοι» χαρακτηρίζουν «εμπρηστικές» τις αναρτήσεις του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ζητούν την τιμωρία του, ενώ παράλληλα καλούν την κυβέρνηση να λάβει επιπλέον μέτρα ενόψει του τέταρτου τελικού της Α1 ανδρών, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης (8/6, 21:00). 

        «Για τα επεισόδια στο ΣΕΦ θα μας πείτε τίποτα;»

Η κίνηση των Πειραιωτών δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος και πάλι μέσα από την προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο επέλεξε να απαντήσει.

«Αυτό κι αν είναι θράσος. Φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Υπάρχει κράτος; ΥΓ Κύριοι του Ολυμπιακού, για τα επεισόδια στο ΣΕΦ θα μας πείτε τίποτα ή όλα ήταν καλά;» ήταν το πρώτο σχόλιο του «ισχυρού άνδρα» των «πρασίνων», ο οποίος στη συνέχεια «ανέβασε» φωτογραφία των αδερφών Αγγελόπουλων γράφοντας από κάτω:

«Αντί να καταδικάσετε τα επεισόδια στο ΣΕΦ, κάνετε και καταγγελίες; Ντροπή! Σας πήρε χαμπάρι όλος ο κόσμος πλέον».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις