Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2006 07:00
A- A A+

ΒΡΟΧΕΣ σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα και τοπικές καταιγίδες, προβλέπει για σήμερα, Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με βροχές. Χιόνια στα ορεινά. Πιθανότητα καταιγίδας στις παραθαλάσσιες περιοχές. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Νότιοι μέτριοι και τοπικά στο Ιόνιο ισχυροί. Από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Νότιοι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Τοπικές νεφώσεις με βροχές μικρής διάρκειας. Ανεμοι: Νότιοι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Ανεμοι: Νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Ανεμοι: Νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχές. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 8 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με βροχές, στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα Νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στις νησιωτικές περιοχές, και χιονοπτώσεις στα ορεινά της βόρειας χώρας προβλέπει για αύριο, Τετάρτη, η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών, κυρίως στα ηπειρωτικά. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι οι οποίοι έως αργά τη νύχτα από Βορρά προς Νότο θα στραφούν σε βόρειους ασθενείς μέχρι μέτριους και στο Βόρειοι Αιγαίο σε ισχυρούς. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία κυρίως στα βόρεια.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή