Ύμνοι του Τύπου για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Κυριακή, 04 Ιουνίου 2017 16:34
UPD:16:37
REUTERS/John Sibley
A- A A+

Με διθυράμβους για τη Ρεάλ Μαδρίτης κυκλοφόρησαν σήμερα οι ισπανικές εφημερίδες, μετά το θρίαμβο της πρωταθλήτριας Ισπανίας επί της Γιουβέντους στον τελικό του Champions League.

«Κυρίαρχοι του κόσμου» τιτλοφορείται ο τίτλος της «Marca», «H Ρεάλ Μαδρίτης δίκαια πρωταθλήτρια» γράφει η «Sport», ενώ η «As» αναφέρει «12 φορές θρύλος» και η «El Mundo Deportivo» κάνει λόγο για «Ιστορικό Ζιντάν».

Στην Ιταλία η «Tuttosport» έχει τίτλο «Αυτή είναι η Γιουβέντους», η «Gazzetta Sportiva» μιλά για «Κατάρα», με τη φωτογραφία του Τζανλουίτζι Μπουφόν να σκουπίζει τα δάκρυά του, ενώ η «Corriere dello Sport» έχει τίτλο «Τι κατάρρευση».

Στη Γαλλία η «Equipe» τιτλοφορείται «Εξωπραγματική Ρεάλ», ενώ στην Πορτογαλία οι αθλητικές εφημερίδες κυκλοφόρησαν με βασικό θέμα τη νίκη της Ρεάλ και μεγάλες φωτογραφίες του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Άλμα στην Αιωνιότητα» είναι το πρωτοσέλιδο της «A Bola» με τη φωτογραφία του Ρονάλντο να πανηγυρίζει, ενώ παρόμοιος είναι και ο τίτλος της «Record» που αναφέρει για τον διεθνή επιθετικό: «Αιώνιος».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις