Μπάσκετ: Για το 2-1 οι «αιώνιοι»

Κυριακή, 04 Ιουνίου 2017 14:03
UPD:16:37
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Το ΣΕΦ θα φιλοξενήσει απόψε (21:00, COSMOTE Sport 4) τον τρίτο αγώνα της σειράς των τελικών στην Α1 Ανδρών, ενδεχομένως και τον πιο καθοριστικό, αφού βάσει των αριθμών ο νικητής του τρίτου παιχνιδιού έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς αυτό συνέβη στις 20 από τις 24 χρονιές από σύστασης του ΕΣΑΚΕ.

Οι αντίπαλοι μετρούν από μία νίκη, με τον Παναθηναϊκό να ισοφαρίζει την περασμένη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ το αρχικό «ερυθρόλευκο» προβάδισμα. Ο φιναλίστ της Ευρωλίγκας έπαιξε χωρίς τον αρχηγό του, όμως ακόμη και δίχως την καταλυτική παρουσία του Σπανούλη ήταν ανταγωνιστικός και διεκδίκησε τον αγώνα ως το τέλος.

Ο άσος του Ολυμπιακού ξεπέρασε την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπώρησε και θα ηγηθεί της προσπάθειας για το 2-1, σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Στόχος του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι να κρατήσει χαμηλά το ρυθμό του αγώνα και να ελέγξει τα ριμπάουντ.

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την ψυχολογία του από την ισοφάριση, έχει αυτοπεποίθηση και πιο ξεκούραστους παίκτες, αλλά μόνο αυτό δεν φτάνει για να νικήσεις έναν αντίπαλο που παίζει στο υψηλότερο επίπεδο. Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και όλα προοιωνίζονται ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις