NBA: Εύκολα το 1-0 οι Γουόριορς στον τελικό

Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017 12:21
UPD:12:24
USA Today Sports/Ezra Shaw

Μεγάλη εμφάνιση έκανε ο Κέβιν Ντουράντ με 38 πόντους. 

A- A A+

Το Γκόλντεν Στέιτ φαίνεται πως έμαθε από το περσινό πάθημα, κι έτσι αυτή τη φορά εμφανίστηκε έτοιμο και αποφασισμένο απέναντι στο Κλίβελαντ, το οποίο νίκησε με 113-91 στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών στο NBA.

Πέρυσι οι Γουόριορς έχασαν το πρωτάθλημα από τους Καβαλίερς παρότι είχαν προηγηθεί με 3-1 νίκες, καθώς έχασαν και τους τρεις αγώνες που ακολούθησαν, τον τελευταίο στην έδρα τους.

Οι γηπεδούχοι «πάτησαν γκάζι» από την τρίτη περίοδο και ύστερα, δημιούργησαν μια καλή διαφορά και έφτασαν στο φινάλε του παιχνιδιού χωρίς άγχος.

Μεγάλη εμφάνιση έκανε ο Κέβιν Ντουράντ με 38 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ ακολούθησε ο Στεφ Κάρι με 28 πόντους, 10 ασίστ και 6 ριμπάουντ.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν ο κορυφαίος για τους «ιππότες» με 28 πόντους και 15 ριμπάουντ, κι έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του πρωταθλήματος που ξεπέρασε τους 6.000 πόντους στα πλέι οφ.

Ο «King» ΛεΜπρόν είχε βοήθεια από τους Κάιρι Ίρβινγκ (24 πόντοι), Κέβιν Λοβ (15 πόντοι, 21 ριμπάουντ), αλλά οι «πολεμιστές» ήταν καλύτεροι. Ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί τα ξημερώματα (03:00) της Δευτέρας, επίσης στην έδρα των Γουόριορς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις