Ανακοίνωσε Τοροσίδη ο Ολυμπιακός

Συστάσεις προς τα ΜΜΕ για τη μεταγραφολογία
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2006 19:13
A- A A+

Την απόκτηση του αμυντικού Βασίλη Τοροσίδη από την Ξάνθη ανακοίνωσε και επισήμως η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη για την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος θα ενταχθεί στο δυναμικό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από τις 03/01/2007. Παράλληλα, στο πλαίσιο της μετεγγραφής του παραπάνω ποδοσφαιριστή, συμφωνήθηκε η παραχώρηση, από τον Ιανουάριο, του Θανάση Κωστούλα στην ομάδα της Ξάνθης», αναφέρει η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Επιπρόσθετα η πειραϊκή ΠΑΕ με άλλη ανακοίνωσή της απευθύνει συστάσεις στα αθλητικά -και όχι μόνο- ΜΜΕ να μην ασχολούνται με τη μεταγραφολογία στον Ολυμπιακό.

«Φαίνεται ότι το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού πουλάει. Και γι’ αυτό ορισμένα ΜΜΕ προσπαθούν να "ενημερώνουν" καθημερινά - και με σχεδόν απόλυτη βεβαιότητα - για μεταγραφές συγκεκριμένων παικτών και προπονητών», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός -«Πρωταθλήτρια χειμώνα και μάλιστα με διαφορά πέντε βαθμών από τον δεύτερο και οκτώ από τον τρίτο», όπως επισημαίνεται- διαψεύδει κατηγορηματικά τις δήθεν -όπως αναφέρει «έγκυρες πληροφορίες».

«Αλλες ομάδες που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα δυσάρεστες καταστάσεις δεν τους ενδιαφέρει αν θα κάνουν μεταγραφές; Το θέμα αυτό φαίνεται δεν απασχολεί τους «έγκυρους» ρεπόρτερ. Περίεργο!!!», τονίζεται με νόημα στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις