Ουζουνίδης: Ελπίζω να μείνει ο Μπεργκ, alter ego του ο Κλωναρίδης

Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 20:18
UPD:20:46
INTIME SPORTS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Σε μια εφ΄ όλης της ύλης τοποθέτηση προέβη ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 94,6, καθώς ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε για την επόμενη ημέρα του «τριφυλλιού», τη διαιτησία, τα μεταγραφικά και τις φετινές καταστάσεις στα ελληνικά γήπεδα.

«Με τον ΠΑΟΚ υπήρχαν θέματα και στον ημιτελικό Κυπέλλου και στο πρώτο ματς των πλέι οφ. Περιμέναμε μια αντίδραση, ο εγωισμός μας είχε θιχτεί και θέλαμε να δείξουμε ότι δεν το αξίζαμε όλο αυτό. Με τα προβλήματα που είχαμε δεν ήταν εύκολο να βγάλουμε πολλή ποιότητα, οπότε έπρεπε να αντιδράσουμε κάπως αλλιώς» υπογράμμισε για το χθεσινό αγώνα.

«Μου αρέσει που γινόμαστε ομάδα, που έχουμε αυτό το δέσιμο, υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας, είτε παίζει είτε δεν παίζει και το έχουν εκτιμήσει σε μένα οι παίκτες, γιατί ο μόνος λόγος που κάποιος δεν παίζει είναι αγωνιστικός. Είχα πει στους παίκτες πως θα έχουν έναν δίκαιο προπονητή» πρόσθεσε.

Για την αποχώρηση του Λέτο σχολίασε ότι «έχει τον σεβασμό μας. Μία πολύ μεγάλη προσωπικότητα για μας. Δεν θέλω να μιλήσω για τους λόγους που φεύγει. Σε όλα τα ματς που τον χρειαζόμουν ήταν εκεί. Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση έπρεπε να πάρουμε κάποιες δύσκολες αποφάσεις. Ίσως αυτή να ήταν η δυσκολότερη».

Παράλληλα, εκθείασε τον Κλωναρίδη: «Το σύγχρονο ποδόσφαιρο θέλει ταχύτητα και η παρουσία του έκανε πιο ελεύθερο το παιχνίδι του Μπεργκ. Αυτό μας βοήθησε. Ο Μπεργκ βρήκε το άλλο του μισό στον Βίκτωρα. Στα προηγούμενα παιχνίδια που ήταν σχεδόν μόνος του μπροστά είχε πρόβλημα, γιατί η ομάδα δεν είχε το καθαρό δεκάρι».

Το περιστατικό με τον Ίβιτς το καταδίκασε, αλλά έβαλε κι έναν... αστερίσκο: «Σίγουρα καταδικάζουμε αυτό που έγινε, γιατί είναι επαγγελματίας και οικογενειάρχης. Η αντίδραση του προπονητή και του ΠΑΟΚ ήταν υπερβολική. Ο Ίβιτς έχει παίξει με δεμένο κεφάλι και με πολύ χειρότερα χτυπήματα. Εγώ στη θέση του δεν θα το έκανα αυτό, να είστε σίγουροι. Καταδικάζω την ενέργεια από τον οπαδό μας. Όλα τα άλλα, κανείς μας δεν ξέρει».

Για το ρόστερ και τα μεταγραφικά ανέφερε ότι «μπορεί να μην πάρουμε 6, 7 ή 8 παίκτες, αλλά να πάρουμε 4-5 που να είναι πολύ καλοί. Θα πρέπει και οικονομία να κάνουμε και καλούς παίκτες να πάρουμε. Θα είναι δύσκολο καλοκαίρι, γιατί δεν είναι εύκολο να βρεις παίκτες φθηνούς στο επίπεδο που θέλουμε εμείς για τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω όμως πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Επίσης, εξέφρασε επιθυμία να παραμείνει και τη νέα χρονιά ο Μπεργκ: «Με ρώτησε τι θα έκανα αν ήμουν στη θέση του. Του είπα πως αν ήμουν 24-25 ετών δεν θα έμενα. Του εξήγησα κάποια πράγματα, γιατί είναι ένας οικογενειάρχης, ένας σοβαρός επαγγελματίας. Ελπίζω να μείνει κοντά μας»

Όσο για τις μεταγραφικές προτεραιότητες; «Η πρώτη μας προσπάθεια είναι να μείνει ο Εμποκού, να μείνει ο Κλωναρίδης, να τελειώσει το θέμα του Μολέδο. Αν μείνουν αυτοί οι παίκτες, θα είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα και θα πάμε για τις υπόλοιπες κινήσεις».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις