«Devious Maids»: Δολοφονίες και χάος στις επαύλεις του Beverly Hills

Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 20:01
A- A A+

Ο τέταρτος και τελευταίος κύκλος του «Devious Maids» επιστρέφει, με την Eva Longoria να πραγματοποιεί μία ξεχωριστή εμφάνιση στην πρεμιέρα, Δευτέρα 5 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ.

Στα δέκα νέα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε τις δολοφονίες και το χάος, στις επαύλεις που ανήκουν στις πιο πλούσιες και ισχυρές οικογένειες του Beverly Hills.

Την παραγωγή έχουν αναλάβει ο Marc Cherry και η Eva Longoria, με τη σειρά να επικεντρώνεται σε μία παρέα από επιστήθιες φίλες - τη Marisol (Ana Ortiz), τη Rosie (Dania Ramírez), την Carmen (Roselyn Sánchez) και τη Zoila (Judy Reyes) -, που συνδέονται μέσω της δουλειάς τους, των επιδιώξεών τους για τη ζωή και του μελοδραματικού σύμπαντος που περιβάλλει τους εργοδότες τους.

Στον τελευταίο κύκλο της σειράς, η Marisol καλείται να υποστηρίξει την Evelyn (Rebecca Wisocky) μετά από μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Στο μεταξύ, η θετική κι ευχάριστη διάθεση της Rosie δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες στη νέα της εργοδότρια, τη Genevieve (Susan Lucci), η οποία προσπαθεί να συνηθίσει το σπίτι χωρίς το ειλικρινές, βιτριολικό χιούμορ της Zoila.

Η Carmen συνεχίζει να κυνηγά το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια, ώσπου η ξαδέρφη της Daniela (Sol Rodriguez), την επισκέπτεται και προκαλεί αναστάτωση. Η Marisol ξεκινά μία νέα σχέση, που στην πορεία εξελίσσεται σ’ ένα πολύπλοκο ερωτικό τρίγωνο μετά την άφιξη του πρώην της.

Προτεινόμενα για εσάς