Υβριστική επίθεση του Αθανασιάδη σε Σαραβάκο

Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 15:14
UPD:15:19
INTIME SPORTS/VILLA

Ο διεθνής επιθετικός του «Δικεφάλου» Στέφανος Αθανασιάδης άκουσε τον Δημήτρη Σαραβάκο να αναρωτιέται για τη συμπεριφορά του Γιώργου Σαββίδη και εξεμάνη, αρχίζοντας να τον υβρίζει με χυδαίες εκφράσεις που περιλάμβαναν σεξιστικές αναφορές στην οικογένεια και τη μητέρα του Σαραβάκου.

A- A A+

Μια πρωτοφανής υβριστική επίθεση σημειώθηκε μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στα αποδυτήρια της Τούμπας, από τον Στέφανο Αθανασιάδη στον Δημήτρη Σαραβάκο.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» είδε τον γιο του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο, να ωρύεται προς τους διαιτητές και τους παρατηρητές του αγώνα.

Ο Σαραβάκος, που παρακολουθούσε τη σκηνή, αναρωτήθηκε λέγοντας «τι κάνει αυτός; Γιατί βρίζει; Τι έχει πάθει; Τόσο πολύ τον πόνεσε;»

Ο διεθνής επιθετικός του «Δικεφάλου», που επίσης βρισκόταν κοντά στο περιστατικό, άκουσε τον συντονιστή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και εξεμάνη, αρχίζοντας να τον υβρίζει με χυδαίες εκφράσεις που περιλάμβαναν σεξιστικές αναφορές στην οικογένεια και τη μητέρα του Σαραβάκου.

Ο Σαραβάκος εξοργίστηκε και επιχείρησε να πλησιάσει τον Κλάους, όμως με την επέμβαση άλλων παρισταμένων οι δύο άνδρες απομακρύνθηκαν και το επεισόδιο έληξε εκεί.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις